ΚΡΙΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Θέλετε να φέρετε καινούργιο κόσμο στην ζωή σας, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα μπορεί, να σας φτιάξει την διάθεση αλλά και την ερωτική σας κατάσταση.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Πάνω στις αλλαγές του μήνα σε Ιούνιο, θα έχετε κάποια ακούσματα – ειδήσεις από το άτομο που αγαπάτε. Εκπλήξεις, δεσμεύσεις και χρήμα θα σας έρθουν.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Είστε το πιο τυχερό ζώδιο, που όλοι θέλουν να έχουν κοντά τους, ίσως και μερικοί και μέσα στην καρδιά τους. Ερωτοφιλίες θα εξελιχθούν σε μόνιμες σχέσεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Εποχή μετακομίσεων, αλλαγών και ανανεώσεων! Μέχρι τα μέσα στου Ιουνίου, εσείς θα έχετε αλλάξει την ζωή σας και θα την έχετε βάλει σε άλλη τροχιά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Η οικονομική ενίσχυση, που κατά καιρούς προσφέρετε στον άνθρωπο σας, έχει ήδη αρχίσει και σας κακοφαίνεται ή σας προβληματίζει. Μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Η συνολική σας εικόνα – προσωπικότητα, έχουν γοητεύσει δύο άτομα από τους χώρους που κινείστε. Με τον Ερμή  να μπλέκει τα πάντα, εσείς θα βρεθείτε μπροστά σε εξομολογήσεις έρωτα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ :  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Μην κάνετε τον τροχονόμο, στην ζωή του συντρόφου σας. Αν κάτι δεν θέλει να το διορθώσει, απλά τότε ρισκάρει να σας έχει μόνιμα δυσαρεστημένους.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μάλλον κάτι έχετε τον τελευταίο καιρό αναθεωρήσει μέσα στην καρδιά και στην σχέση σας. Τώρα που έχει σιγάσει ο πρώτος ενθουσιασμός, βλέπετε πολλά περισσότερα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Οι σκέψεις, οι δράσεις και τα λόγια που έρχονται από  το ταίρι σας, σας έχουν πραγματικά σκλαβώσει την καρδιά. Είσαστε το πιο ερωτευμένο ζώδιο της περιόδου.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μια σημαντική αγορά – επένδυση – συνεργασία, που έχετε στα σκαριά, θα πρέπει να την κοιτάξετε και μια δεύτερη φορά, για βελτιώσεις.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, θα δείτε χρήμα και επαγγελματικές επιτυχίες, να έρχονται στην καθημερινότητα σας. Μην το διαλαλήσετε παντού όμως!

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Το ταίρι σας, θέλει να σας βοηθήσει για να εκπληρώσετε τα όνειρα. Κάποιοι από εσάς, θα κάνουν κάποια σημαντικά ταξίδια για την εργασία τους.

Ερωτική Τύχη: 10/10