Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-5-2018

892

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Οι ατομικές σας επαγγελματικές επιτυχίες, έχουν κάνει πολύ κόσμο να σας ζηλεύει υπερβολικά. Δεν πειράζει, από τον καινούργιο μήνα, θα δείτε ακόμη μεγαλύτερα κέρδη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Αυτά που λέτε στους συνεργάτες σας για την προσωπική σας ζωή, ίσως και να μεταφερθούν πιο κάτω, διαφορετικά. Με τον Άρη να πλησιάζει τον Υδροχόο, οι παρεξηγήσεις είναι εδώ.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Πόθοι και επιθυμίες μπλέκονται και δημιουργούν μέσα στην καρδιά σας, μια μεγάλη αγάπη, που μάλλον θα σας φέρουν σε δέσμευση εντός του 2018!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Μην χαλάτε την διάθεση και τον χρόνο σας,  με προσωπικότητες που ξέρετε ότι κάνουν ερωτικό παιχνίδι, και με άλλους. Προσοχή παντού και στους πάντες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Μπορείτε εύκολα να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, καθώς τώρα τα οικονομικά σας, έχουν πια βρει την πορεία τους και έτσι θα συνεχίσουν για τους επόμενους μήνες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Θα βρείτε υποστηρικτικές γνώμες, μέσα στον κύκλο σας. Δεν σας χρειάζονται έρωτες και αγάπες, για να είστε καλά εσείς με τον εαυτό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Οι προσπάθεια σας, για να μεταπείσετε κάποιον πρώην αγαπημένο σας, έχουν μείνει χωρίς απάντηση. Από τον Ιούνιο  να περιμένετε τις εξελίξεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Έχει ήδη φανεί μέσα στην εργασία σας, ότι υπάρχουν αντιπαλότητες και αντιζηλίες. Μην δώσετε σημασία, εσείς ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε σωστά και με επαγγελματισμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Θέλετε να κάνετε μέσα στην σχέση – γάμο τους, μια καινούργια αρχή που να σας πάρει μακριά από τα λάθη του παρελθόντος. Το ίδιο θέλει και ο σύντροφος σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Η επικοινωνίες οι ανοιχτές που έχετε έμμεσα με τα παλιά, μόνο τελικά σας συντηρούν την ελπίδα για επανένωση, επ΄αόριστον.  Σκεφτείτε το!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Καταστρώνετε τα σχέδια σας, για το Καλοκαίρι. Πιθανόν και να χρειαστεί να τα τροποποιήσετε καθώς νέα αγάπη,  θα εισβάλει στην καρδιά σας, μόνιμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Θα συναντήσετε νέους ανθρώπους που θα σας φέρουν πιο κοντά στον κανονικό σας εαυτό. Είχατε χαθεί μέσα σε  λάθος ερωτικούς συσχετισμούς.