Κριός : Έχετε πραγματικά τρομάξει με όλα αυτά που τελικά, που ανακαλύπτετε για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μάλλον αυτά είναι σημάδια του σύμπαντος, για να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Ταύρος :  Δεν υπάρχουν πολλά ακόμη που χρειάζεται να αποσαφηνίσετε, στον άνθρωπο σας, μιας και ξέρει πλέον ξεκάθαρα τι θέλετε. Λίγη  υπομονή και όλα θα ολοκληρωθούν.

Δίδυμοι : Πόθοι, επιθυμίες, σχέδια και όνειρα  έχουν αρχίσει και βγαίνουν στην επιφάνεια. Είναι ο δικός σας ζωδιακός καιρός, άρα όλα μπορείτε να τα πετύχετε.

Καρκίνος : Τώρα ξέρετε ποια λάθη και ποια άτομα, να αποφύγετε. Σίγουρα αυτά κατά κύριο λόγο αφορούν το παρελθόν σας. Επαγγελματικά, νέες ευκαιρίες σας χτυπούν την πόρτα.

Λέων : Συγκροτηθείτε και μην χαλαρώνετε λόγω κάποιου ερωτικού ζητήματος. Έχετε τόσα πολλά να κάνετε σε άλλους τομείς της ζωής σας, και άμεσα.

Παρθένος :Είσαστε ένας συναισθηματικός χείμαρρος, όταν θέλετε κάποιον. Τώρα όμως σε αυτήν την νέα γνωριμία, που έχετε κάνει, προσοχή στις υπερβολές.

Ζυγός : Ο άνθρωπος σας, μέσα από τις πράξεις του, από τις αρχές κιόλας της σχέσης σας, έχει αποδείξει τι θέλει από εσάς, και τι σκέφτεται και για το απώτερο μέλλον σας.

Σκορπιός : Ζητήματα μέσα στην εργασία σας, πρέπει να λυθούν και το συντομότερο δυνατόν. Μέσα στο Καλοκαίρι θα περιμένετε και τα οικονομικά αποτελέσματα.

Τοξότης : Είσαστε ακόμη επηρεασμένοι, από μια είδηση που ακούσατε για έναν πρώην σύντροφο σας. Σίγουρα, όλοι ακόμη και μετά από έναν χωρισμό, θα ξαναβρούν την πορεία τους.

Αιγόκερως : Περνάτε περιόδους κατά καιρούς, έντονου εργασιακού και προσωπικού στρες. Είναι μόνο προσωρινό, και φροντίστε να μην χαθείτε μόνο μέσα σε αυτό.

Υδροχόος : Έχετε μείνει με πολλές απορίες και παράπονα, από αυτόν τον χωρισμό. Αυτό, όμως δεν μπορεί να γίνει και η αφορμή – δικαιολογία, για να πάτε πίσω πάλι.

Ιχθείς : Οι ερωτικές κατακτήσεις σας, είναι απλά ασταμάτητες. Κάτι ήδη σας έχει τραβήξει την προσοχή πολύ περισσότερο, και μάλλον εκεί πρέπει να δώσετε χρόνο.