ΚΡΙΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ   

Αλλάζουν κάποια πράματα μέσα στην καθημερινότητα σας και αυτό είναι μια αποκλειστικά δική σας επιτυχία. Ο Ιούνιος εισέρχεται και με εκπλήξεις στα οικονομικά σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το αισθηματικό μοντέλο, όλοι μαζί και εμείς χώρια, δεν σας ενδιαφέρει. Ζητάτε έναν άνθρωπο που επιθυμεί την ηρεμία και την σταθερότητα μέσα στην σχέση.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δύο – τρία διαφορετικά άτομα, που σας πολιορκούν με τον τρόπο τους, καλείστε να διαχειριστείτε και να κλείσετε τις πόρτες, αν τελικά δεν σας ενδιαφέρουν.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Μέσα σε μια σχέση, δεν μπορεί κάτι να αλλάξει, μόνο με την προσπάθεια του ενός. Τώρα είναι και η πιο σωστή εποχή, για να φέρετε τα προβλήματα στην επιφάνεια.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Οι τελευταίες ημέρες του Μαΐου, έχουν για εσάς πολλή κούραση και μεγάλες ανταμοιβές. Χρήματα από περιουσιακή υπόθεση, θα σας χαρίσουν και την μόνιμη σας ηρεμία.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Για να ξέρετε που βαδίζετε, θα πρέπει να έχετε δίπλα σας εξίσου έναν σοβαρό άνθρωπο. Σίγουρα η επόμενη σας αισθηματική επιλογή, θα πρέπει να είναι διαφορετική από τις προηγούμενες.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Προσοχή μεγάλη στις μέρες λίγο πριν και μετά την Πανσέληνο 29/05, που μπορεί να προκύψουν έντονες συζητήσεις με το ταίρι σας, και παρεξηγήσεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Τα παλιά αφήστε τα και μην τα στριφογυρνάτε στο μυαλό σας. Το Καλοκαίρι πλησιάζει και σας δίνει μεγάλη χρηματική άνεση, για να φέρετε πιο κοντά σας, άτομα που μέχρι τώρα έχουν αποδείξει την σταθερή τους αγάπη.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΚΥΠΕΛΟ

Ο απότομος χωρισμός, που έχετε υποστεί ακόμη σας πονά. Μπορείτε όμως να συνεχίσετε να κάνετε τα προγράμματα σας, χωρίς αυτό να σας παρεμποδίζει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Δεν υπάρχει ο νόμος που λέει, ότι μόνο τα όμοια έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν μια σταθερή σχέση. Είναι λοιπόν στον άνθρωπο και όχι στις συνθήκες.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Οικονομικές επιτυχίες έχουν ακουμπήσει ήδη την καθημερινότητα σας, και σας φτιάχνουν φυσικά και το κέφι. Ο Ιούνιος θα σας έρθει μαζί και με μια επανασύνδεση.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Απρόβλεπτα γεγονότα θα φέρουν τον πρώην σύντροφο σας, και πάλι στον δρόμο σας. Εσείς ξέρετε τι θέλετε, άρα σκεφτείτε και δώστε την τελική σας απάντηση.

Ερωτική Τύχη: 10/10