Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Παλιοί φίλοι και γνωστοί, πλησιάζουν και σας φέρνουν αναμνήσεις από το παρελθόν. Μπορεί και κάποιος έρωτας, να ξανα-φουντώσει. Ο κυβερνήτης σας, σας έχει εκπλήξεις τις προσεχείς ημέρες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Με τόση ζωτικότητα και αυξημένη την αυτοπεποίθηση σας, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στις 100, να μην πετύχετε όλους του προσωπικούς σας σκοπούς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Αλλαγή σχεδίων προωθεί το ταίρι σας,  που ίσως και να μην τις έχει μέχρι στιγμής, συζητήσει μαζί σας. Ακούστε, ενημερωθείτε και συζητήστε τα πάντα διεξοδικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Κάποιες αγορές και επενδύσεις που σκέφτεστε να κάνετε, καλύτερα να τις μεταχρονολογήσετε για τα μέσα στου Καλοκαιριού. Τα άστρα τότε θα σας φέρουν και τα πιο άμεσα αποτελέσματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Δεν υπάρχει αυτήν την εποχή, κάποιο κοινό σημείο αναφοράς με τον άνθρωπο σας. Και οι δύο έχετε πέσει με όλη σας την δυναμική, πάνω σε εργασία και οικονομικά ζητήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Αντιστέκεστε σε αυτό που θέλετε, και είστε λόγω αυτού δυστυχισμένοι. Μάλλον πρέπει να αλλάξετε αυτόν τον τρόπο σκέψης, καθώς είναι αδιέξοδος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Η ερωτική σας ζωή, πρέπει να συνεχίσει να παραμένει στην σκιά. Ακόμη δεν έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες για να κάνετε κάποιες περισσότερες αποκαλύψεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Η αισθηματική αβεβαιότητα που ζείτε αυτό το διάστημα, είναι και κάτι που μόνο σας προκαλεί εντάσεις και παρεξηγήσεις, μέσα στην σχέση σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Έχετε ζήσει σκληρές ερωτικές προδοσίες, που σας έχουν προσγειώσει με τον πιο τραχύ τρόπο, στην πραγματικότητα.  Προσοχή λοιπόν, σε όποια μελλοντική σας επιλογή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Κληρονομικά – οικονομικά θέματα, καλείστε να διαχειριστείτε άμεσα και χωρίς να το ξέρουν οι γύρω σας. Χρήματα και ευκολίες που σας πλησιάζουν, θα σας λύσουν κάθε πρόβλημα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Να περιμένετε μόνο τις θετικές αντιδράσεις, από το ταίρι σας, που θέλει να συνεχίσει μαζί σας, άσχετα αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σας περιμένει για πολύ ακόμη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Έχετε κάποιες αντιστάσεις ακόμη από τα οικογενειακά περιβάλλοντα του συντρόφου σας, για  να κάνετε ένα επίσημο βήμα σε αυτήν την σχέση.