ΚΡΙΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Πολλά τα ζητήματα και οι επαγγελματικές ευθύνες που έχουν πέσει στα χέρια σας, και αυτό είναι κάτι που μπορεί και να σας έχει κουράσει λίγο σωματικά και πνευματικά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το μαύρο σύννεφο πάνω από τον δεσμό σας θα διαλυθεί, όταν εσείς θα αποφασίσετε να μην ανακυκλώνετε άλλο το παρελθόν και τα λάθη, που έγιναν εκεί.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Κάτι σας απασχολεί στην εξωτερική σας εμφάνιση. Αν κάτι έχει αλλοιωθεί ή δεν σας αρέσει φυσικά και μπορείτε άμεσα και εύκολα, να το διορθώσετε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Κάτι νέο και ουσιαστικό στον ερωτικό σας τομέα, έχει παρουσιαστεί, αλλά ακόμη κρατάτε τις αποστάσεις σας και είστε επιφυλακτικοί. Καλύτερα έτσι!

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μέσα σε όλα αυτά τα ταξίδια που έχετε προγραμματίσει για την εργασία σας, ίσως και να βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο, με κάποια παλιά σας αγαπημένη γνωριμία.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Η ζήλια σας έχει ξεφύγει του λογικού και του μέτρου, και με το παραμικρό δημιουργούνται πια προβλήματα μέσα στον δεσμό σας, και στον άνθρωπο σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ :  ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Πολλές οι αλλαγές που θα γίνουν από το Καλοκαίρι στην εργασία σας, που ίσως και να σας πάρουν μακριά χιλιομετρικά, από την εδώ στρωμένη σας σχέση.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Αυτήν την εποχή, το να είστε εκτός σχέσης και αισθηματικών καταστάσεων, είναι ευλογία. Έχετε χρόνο για τα χόμπι και τους αγαπημένους και πολλούς φίλους σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Υπάρχουν χάσματα τεράστια μεταξύ εσάς, των επιθυμιών σας και του ατόμου που αγαπάτε. Ίσως και αυτό να είναι κάτι που σας δηλώνει την διαφορετικότητα σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :Ο ΗΛΙΟΣ

Εσείς είτε ντρέπεστε, είτε είστε άκρως εγωιστές. Και στις δύο περιπτώσεις, δεν θα μπορέσετε να πείσετε κανέναν για τα αληθινά – ερωτικά αισθήματα σας.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Το να έχετε μια σχέση ερωτική, που μόνο σας ταλαιπωρεί, ίσως και να είναι ο λόγος που όλοι οι άλλοι τομείς της ζωής σας υπολειτουργούν. Σκεφτείτε τι μπορείτε να αλλάξετε.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Αφήστε τις συζητήσεις και πράξτε. Αυτός που αγαπάτε, επιθυμεί να δει άμεσα από την δική σας μεριά, κάτι που θα τον πείσει για την αγάπη και την αφοσίωση σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10