Δίας τρίγωνο Ποσειδώνας

Τα οφέλη αυτού του τριγώνου είναι πολλά, το πρώτο όμως, και κυριότερο, είναι η αισιοδοξία και η καλοσυνάτη διάθεση που υπάρχει μέσα και γύρω σας. Ωθείστε σε ευγενείς πράξεις, οι οποίες σας ανταποδίδονται. Η αγάπη, η ομορφιά και η αρμονία συνυπάρχουν σε όλους τους τομείς του ενδιαφέροντός σας. Τα οικονομικά σας, τα επαγγελματικά σας και τα προσωπικά σας δέχονται θετικές επιρροές και είναι πιθανό να επωφεληθείτε σε αυτά τα πεδία, χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως ευνοϊκή περίοδο και προπαντός ευχάριστη και βαθιά ανθρώπινη.  

Σελήνη τρίγωνο Ουρανός (04:38)

Βρίσκετε λύσεις για τα ζητήματα που σας απασχολούν μέσω του αυθορμητισμού σας και ενδεχομένως σε αντισυμβατικούς τόπους. Είναι πολύ καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με τυχόν αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε σε προσωπικό επίπεδο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει απλώς να τις οργανώσετε.

Σελήνη τετράγωνο Ήλιος (05:49)

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης ενδέχεται να εκφράσετε παράπονα προς τους οικείους σας και ιδιαίτερα σε άτομα του αντίθετου φύλου από το δικό σας. Είναι πιθανό να υπάρξουν κρίσεις στις στενές σας σχέσεις, που όμως δε θα έχουν έκταση, αλλά ούτε και διάρκεια.

Σελήνη εξάγωνο Αφροδίτη (09:48)

Η όψη αυτή σάς γεμίζει με ευχάριστα συναισθήματα και σας προδιαθέτει για καλές κοινωνικές επαφές. Είναι καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τους τομείς του ενδιαφέροντός σας και να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 11:00 έως 17:00

Η μέρα είναι αρκετά καλή για να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν χωρίς άγχος και με καλή επικοινωνία. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να επιδοθείτε και σε πιο εύθυμες κοινωνικότητες.

Σελήνη τρίγωνο Κρόνος (18:19)

Ανακτάτε τον έλεγχο του εαυτού σας και δεν επιτρέπετε στον ενθουσιασμό να επηρεάσει την ημέρα σας και κατ’ επέκταση τις αποφάσεις σας, κυρίως όμως σε κρίσιμα ζητήματα. Απομονώνετε εξωγενείς παρεμβάσεις που έχουν σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν και ενεργείτε με γνώμονα τη λογική.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 19:30 έως το πρωί της επομένης

Μπορεί η Σελήνη να μη πραγματοποιεί όψεις με άλλους πλανήτες σήμερα, όμως με πρακτικότητα και με σύμμαχο την τύχη πετυχαίνετε τους στόχους που θέτετε ή έστω ένα μέρος τους.

Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στη 16η μοίρα αυτών των ζωδίων.