Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Δεν σηκώνετε το κεφάλι σας, από την δουλειά και αυτό ήδη σας έχει φέρει, δύο μεγάλα οφέλη. Έχετε χρήμα στα χέρια σας και ηρεμία στην καρδιά σας πια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Είστε οι τελευταίοι ανάμεσα στα ζώδια που θα πρέπει να παραπονιέστε για την ερωτική σας ζωή. Εσείς επιλέξατε την επανασύνδεση, που όμως και πάλι δεν σας έχει δώσει κάτι νέο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Προσοχή σε όλες τις μέρες μέχρι και την Πανσέληνο, καθώς κάποιοι καυγάδες πιθανόν να προκύψουν με το αγαπημένο σας ταίρι. Προσπεράστε τους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Πιθανόν και ακόμη να μην είστε έτοιμοι σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να υποδεχτείτε μια καινούργια αγάπη και όλες τις σχετικές της απαιτήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Οι καταστάσεις μέσα στην εργασία σας, έχουν αρχίσει και βελτιώνονται σημαντικά, και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερη πλέον οικονομική άνεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Πικρός είναι κάθε αισθηματικός χωρισμός. Στην δική σας περίπτωση θα πρέπει να μην τραβήξετε άλλο το σχοινί, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Πολλές οι κινήσεις που έχετε κάνει, για να ενεργοποιήσετε τον άνθρωπο σας, που δείχνει να περνάει μια μελαγχολία, εξαιτίας των οικονομικών του θεμάτων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Προσθέστε παραπάνω λόγους, πέραν της αισθηματικής αγάπης, σε όποιες προτάσεις θέλετε να κάνετε σε κάποιον πρώην σας… για να τον φέρετε πίσω στην ζωή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Είσαστε σε μια κατάσταση, που πρέπει να εργαστείτε πολύ περισσότερο, προκειμένου να λύσετε οριστικά τα πρακτικά προβλήματα, με το παρελθόν σας!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Μην παίρνετε από κανέναν συμβουλές και ιδέες, για το πώς θα κάνετε την ερωτική σας ζωή πιο ενθουσιώδης. Δεν είστε εσείς για πολύ προχωρημένα πράματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Ξέρετε πολλά μυστικά του ανθρώπου σας, που όμως σε αυτό το στάδιο έχουν αρχίσει και σας ενοχλούν ή σας φοβίζουν, για το κοινό σας μέλλον και ζωή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Η διάθεση σας θα φτιάξει, εγγυημένα. Αυτός που αγαπάτε, θα έρθει άμεσα ίσως και σε αυτήν την εβδομάδα και θα σας κάνει τις νέες του προτάσεις, για επανένωση ή κάτι παρόμοιο.