ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι νέες γνωριμίες είναι ήδη πολλές. Εσείς ξέρετε τι θέλετε από έναν σύντροφο και ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει, άρα μην χαθείτε σε άλλες προτάσεις, που δεν σας καλύπτουν.

ΤΑΥΡΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μάλλον είσαστε θυμωμένοι, λίγο πικραμένοι και αρκετά απογοητευμένοι, από τις άσχημες συμπεριφορές, του ανθρώπου σας. Μιλήστε και βρείτε τις λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Να είστε πιο προσεχτικοί στις αναφορές και τις δηλώσεις σας, για την παρελθούσα αισθηματική σας ζωή. Πιθανόν κάποια λόγια σας, να πάνε πίσω στον πρώην σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Ο σύντροφος σας.είναι ζηλιάρης και ανταγωνιστικός και με εσάς και με τα οικεία σας περιβάλλοντα. Σίγουρα αυτό είναι πρόβλημα, που πρέπει να διώξετε από την καθημερινότητα σας.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας, πιο ώριμα και μετρημένα καθώς από τον νέο μήνα θα πρέπει να πληρώσετε πολλά. Επίσης, μην κάνετε πίσω από τις επαγγελματικές σας προσπάθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Θέλετε τον χρόνο και την ησυχία σας, για να μπορέσετε να σκεφτείτε – αναλύσετε πιο διεξοδικά, τις προτάσεις για επανένωση που έχουν έρθει από την μεριά, του πρώην συντρόφου σας.

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Καλό είναι μέσα στις παρέες σας, να μην βγάζετε στην επιφάνεια προβλήματα και λάθη, που συντελούνται στην σχέση και από τον άνθρωπο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Το ξέρετε καλά ότι, η έλλειψη ψυχραιμίας είναι άσχημος σύμβουλος. Ότι και να σας λένε στον εργασιακό σας τομέα, εσείς απλά κάντε αυτό που πρέπει, και με χαμηλούς τόνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Την καρδιά σας ήδη την πολιορκούν 2 πρόσωπα. Αυτό σίγουρα σας φτιάχνει την ψυχολογία, αλλά και σας βάζει σε σκέψεις, να κάνετε μια νέα αισθηματική σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Το ταίρι σας απαιτεί την απόλυτη σας προσοχή, κάτι που ήδη σας πιέζει και σας απομακρύνει από τις δικές σας καθημερινές ασχολίες. Λύστε το μέσα από διάλογο και προτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Θα δοθούν μέσα στην νέα εβδομάδα, οι καλές ευκαιρίες, για επανασυνδέσεις ατόμων, που πια έχουν συνειδητοποιήσει τα προσωπικά τους λάθη.

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ