Κριός : Με τον Ήλιο στον αέρα των Διδύμων, εσείς θα ανάψετε μεγαλύτερη φωτιά σε κάθε τι που κάνετε. Έρωτες, ανέλπιστο χρήμα, καινούργιες φιλίες και εκπλήξεις, θα σας έρθουν στον δρόμο σας.

Ταύρος : Οι ρομαντικές κουβέντες, κάποιες φορές που κάνετε με έναν συνεργάτη σας, ίσως και μέσα στο επόμενο διάστημα, να γίνουν και ερωτικές – συναισθηματικές.

Δίδυμοι : Οι σχέσεις που έχουν δείξει την δυναμική τους, τη αντοχή τους μέσα στον χρόνο, από σήμερα και μέχρι να φύγει η εποχή του Καλοκαιριού, θα έχουν κάνει και το επόμενο βήμα.

Καρκίνος : Ένας γάμος ή μια άμεση συγκατοίκηση, δεν θα σας έλυναν την αισθηματική σας ανασφάλεια. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σας το λύσει, μόνο το ταίρι σας.

Λέων : Έχετε ρίξει τα ερωτικά σας βέλη, στον άνθρωπο που θέλετε. Το έχει καταλάβει και πριν να το ξανακάνετε, θα έχετε τις άμεσες προτάσεις του.

Παρθένος : Η αφοσίωση που δείχνετε στην εργασία και στην σχέση σας, είναι οι δύο άξονες, που σας κρατούν και σαν προσωπικότητες, σε αυτήν την σταθερή ισορροπία.

Ζυγός : Το αστρολογικό διάστημα μέχρι και το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου, είναι άκρως φιλικό για το ζώδιο σας. Σίγουρα μπορείτε να κάνετε παντού βελτιώσεις.

Σκορπιός : Τα θέματα επικοινωνίας και συναντήσεων, επιθυμείτε να λύσετε με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα οι απαντήσεις, που θα λάβετε, θα σας ικανοποιήσουν.

Τοξότης : Όσοι δεν έχουν σχέση αυτήν την εποχή, είναι και οι τυχεροί, που θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να επεκτείνουν, τις εργασιακές τους δυναμικές.

Αιγόκερως : Αντιμετωπίζετε ερωτικές αντιστάσεις, από το άτομο που έχετε επιλέξει να γίνει το επόμενο σας ταίρι. Μετρήστε ανάποδα, και σύντομα θα είστε μαζί!

Υδροχόος : Ο λόγος σας έχει γίνει έντονος και παθιασμένος για τα έργα που θέλετε να ολοκληρώσετε μέσα στο Καλοκαίρι. Οι υποστηρικτικές δράσεις του συντρόφου σας, θα είναι καταλυτικές.

Ιχθείς : Οι μέρες θα φέρουν κάποιες συναντήσεις, με παλιά σας φλερτ – γνωριμίες, που ίσως και να σας κάνουν την διάθεση να πάρει μια πιο ερωτική διάσταση.