ΚΡΙΟΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Οι μέρες και οι εποχές δίνουν ανοίγματα σε όλα τα ζώδια της φωτιάς, για να ενεργοποιηθούν και να δώσουν λύσεις μόνιμες, σε επαγγελματικά και διαπροσωπικά τους ζητήματα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Πολλά χαιρετίσματα θα λάβετε από τον πρώην σύντροφο σας. Το έχει ξανα-κάνει στο παρελθόν, αλλά χωρίς επιτυχημένη ανταπόκριση από την δική σας μεριά.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Μην επιτρέπετε, σε καταστάσεις των φίλων και των γύρω σας, να σας μεταφέρουν την αρνητική τους ενέργεια. Αν όχι, απομακρυνθείτε εσείς άμεσα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Έχετε δοκιμάσει, όλες τις επικοινωνιακές τεχνικές για να δελεάσετε το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου ατόμου, που σας ενδιαφέρει πολύ. Μάλλον το έχετε καταφέρει.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Ο ένας και μοναδικός τρόπος, για να λυθούν παρεξηγήσεις και διαφωνίες με τον αγαπημένο σας, είναι να μιλήσετε ανοιχτά θέτοντας και τις προτάσεις σας για το μέλλον.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Το να έχετε μόνιμα το βλέμμα σας στραμμένο στο παρελθόν, και να υπάρχει μια ευχή για επιστροφή του πρώην σας, μάλλον μόνο τον χρόνο σας καταναλώνετε.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η τάση της ημέρας, είναι θετικότατη για τα αισθηματικά σας θέματα. Συζητήσεις και αποφάσεις μεταξύ των συντρόφων, θα  κλείσουν προβλήματα του παρελθόντος οριστικά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Πολλά τα άτομα, που κινούνται γύρω σας, σας επεξεργάζονται και μάλλον σας έχουν ερωτευτεί. Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, οι εκπλήξεις θα είναι ασταμάτητες.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Το θετικό μέσα στην εργασία σας, είναι ότι σας έχουν αναγνωρίσει την προσφορά σας, και πιθανόν από τον Ιούνιο, θα δείτε και μια αύξηση – προαγωγή.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Έχετε με κάθε τρόπο, ενημερώσει τον άνθρωπο σας, που οι απιστίες και οι παράλληλες καταστάσεις, που έχει βιώσει στο παρελθόν του, δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα σας.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Τα έσοδα σας θα αυξηθούν, μέσα από όλες αυτές τις δυναμικές προσπάθειες που κάνετε. Αυτό θα επηρεάσει και  θετικά τον αισθηματικό σας δεσμό.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Η επόμενη εβδομάδα και μέχρι τα τέλη του Μαΐου μοιράζει ευκαιρίες στους εργένηδες για να βρουν ένα νέο ταίρι, όπως ακριβώς το έχουν ονειρευτεί!

Ερωτική Τύχη: 10/10