Δίας τρίγωνο Ποσειδώνας

Τα οφέλη αυτής της όψης είναι πολλά, το πρώτο όμως, και κυριότερο, είναι η αισιοδοξία και η καλοσυνάτη διάθεση που υπάρχει μέσα και γύρω σας. Ωθείστε σε ευγενείς πράξεις, οι οποίες σας ανταποδίδονται. Η αγάπη, η ομορφιά και η αρμονία συνυπάρχουν σε όλους τους τομείς του ενδιαφέροντός σας. Τα οικονομικά σας, τα επαγγελματικά σας και τα προσωπικά σας δέχονται θετικές επιρροές και είναι πιθανό να επωφεληθείτε σε αυτά τα πεδία, χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Πρόκειται για μία ιδιαιτέρως ευνοϊκή περίοδο και προπαντός ευχάριστη και βαθιά ανθρώπινη.  

Σελήνη τετράγωνο Δίας (5:30)

Η αισιοδοξία και οι θετικές σκέψεις του διαστήματος αυτού σας βοηθούν να απαλλαγείτε, έστω και προσωρινά από το άγχος σας. Δεν αποκλείεται να σας αναπτυχθούν κοινωνικές ανησυχίες και ευαισθησίες. Προσοχή μόνο σε τυχόν υπεροπτική συμπεριφορά σήμερα, καθώς ενδέχεται να δυσκολέψει τις επαφές σας.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 07:00 έως τα ημερώματα της επομένης

Είναι αρκετά καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τους τομείς του ενδιαφέροντός σας με αυτοπεποίθηση και θετικότητα. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη, ενώ γίνεστε και αποδέκτες των καλών προθέσεων του περίγυρού σας.

   Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ουδεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στη 16η μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια του τριγώνου Δία-Ποσειδώνα εξαρτάται από τους τομείς που επηρεάζει στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.