Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Διαπιστώνετε ότι οι καταστάσεις οι έντονες που συντελούνται μέσα στην αισθηματική σας σχέση, μόνο πια επαναλαμβάνονται. Αυτό είναι κάτι που θέλει και το ταίρι σας, να το λύσει μαζί σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Με την αποχώρηση του Ήλιου, από το σπίτι σας, εσείς σίγουρα θα αισθανθείτε λιγότερο πιεσμένοι, αλλά και πιο έτοιμοι για να βάλετε σε πλήρη εφαρμογή, τα σχέδια σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Καλωσορίστε 4 εβδομάδες γεμάτες εκπλήξεις και δώρα. σε κάθε τομέα της καθημερινότητας σας. Κάποια οικονομική πρόταση που περιμένετε, θα έρθει πιο άμεσα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Αν έχετε παρασυρθεί, σε κάποια λάθος ερωτική υπόθεση, σίγουρα ακόμη προλαβαίνετε, να την διορθώσετε και πριν κάποιος που αγαπάτε, να πληγωθεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Δεν θέλετε, ακόμη να δείξετε τα κρυφά σας συναισθήματα στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μέσα στον Ιούνιο, σίγουρα οι επικοινωνιακές ευκαιρίες θα σας δοθούν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Σίγουρα έχετε σκεφτεί πολύ, γύρω από την εκδοχή να εγκαταλείψετε τελείως την προσπάθεια σας για μια αισθηματική σχέση, που μόνο πια σας έχει αποκαρδιώσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Είσαστε από τα ζώδια που θέλετε, λίγους και καλούς ανθρώπους γύρω σας. Είναι και ο κύριος λόγος, που δεν είσαστε αυτήν την εποχή, μέσα σε κάποια μόνιμη  ερωτική σχέση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Τελικά μόνο ο άνθρωπος σας, σας καταλαβαίνει σε όλα αυτά που ζείτε στην δύσκολη σας καθημερινότητα και εργασία. Επιβεβαιώνεστε για ακόμη μια φορά, για την αισθηματική σας σχέση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Το να κρατάτε μια κλειστή και άκαμπτη στάση στην επικοινωνία σας, προς τον σύντροφο σας, και μέχρι αυτός να σας δώσει αυτά που ζητάτε…μόνο σε μεγαλύτερο πρόβλημα θα οδηγηθείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Τα ερωτικά τετριμμένα, δεν σας αφορούν πλέον. Με τον ερχομό του Ιουνίου και ίσως και μέσα από τους φιλικούς σας συσχετισμούς, να βρείτε έναν νέο έρωτα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Με την Αφροδίτη στους Καρκίνους, εσείς θα γίνετε ακόμη πιο συναισθηματικοί. Ίσως, αυτό να είναι και δώσει τις αφορμές για μια επανένωση συντρόφων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Ξεχειλίζετε πραγματικά από δυναμισμό και θετική ενέργεια. Σίγουρα θα έχει όλο αυτό, πρακτικό αντίκτυπο στην οικονομική σας κατάσταση και την προσωπική σας ζωή.