Από τις 19 έως τις 28 Μαΐου ο Δίας πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που θα φέρει ευνοϊκές και ευχάριστες αλλαγές σε όλους. Το σημαντικό είναι ότι με αυτή την όψη δεν θα κουραστείτε προκειμένου να απολαύσετε τη γενναιοδωρία αυτής της πλανητικής σχέσης, κυρίως στους τομείς που επηρεάζει στον καθένα ξεχωριστά (να θυμάστε να διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας). 

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα θα επιδράσει σε εσάς, κυρίως σε πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο, προσφέροντάς σας έτσι την τροφή που χρειάζεστε στους τομείς του ενδιαφέροντος σας. Διανύετε λοιπόν, ένα διάστημα, κατά το οποίο αποδεσμεύεστε από τυχόν αρνητικότητες που σας «στοίχειωναν» το περασμένο διάστημα και με την βοήθεια της ισχυρής θέλησης και της αισιοδοξίας που σας κατακλύζει τώρα, ολοκληρώνετε εργασίες με αξιοζήλευτη δημιουργικότητα. Είναι πιθανό, να έρθετε σε συμφωνία για μία υπόθεση που σας απασχόλησε και στο παρελθόν, απ’ την οποία θα επωφεληθείτε οικονομικά, τόσο που πιθανώς να ξεπερνά και τις προσδοκίες σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας και αυτό θα το αντιλαμβάνεστε μέρα με την μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Απολαμβάνετε την εύνοια του τριγώνου Δία-Ποσειδώνα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό το διάστημα αναπτύσσετε σχέσεις, οι οποίες αποδεικνύονται πολύ χρήσιμες για τη σταδιοδρομία σας και για τα οικονομικά σας. Δεν αποκλείεται, ακόμα, να σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση κάποιου στόχου που μέχρι τώρα έμοιαζε ουτοπικός. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, όμως τις αναλαμβάνετε με μεγάλη χαρά, έχοντας αρωγούς σε αυτήν την πορεία το/τη σύντροφο σας και τους φίλους σας. Οι σχέσεις σας τόσο με το ταίρι σας, όσο και με το φιλικό σας περιβάλλον είναι φανταστικές, γεγονός που σας δίνει την απαραίτητη δύναμη καιαυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε επιτυχώς τα προσωπικά και τα κοινά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και η πορεία της εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς. Είναι πιθανό να δεχτείτε νέες προτάσεις σχετικά με το αντικείμενο σας  ή ακόμα και προσφορές για αλλαγή σταδιοδρομίας. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις που παίρνετε τώρα αφορούν στη βελτίωση τόσο της επαγγελματικής, όσο και της κοινωνικής σας θέσης. Μην ανησυχείτε για το σωστό ή το λάθος, καθώς αυτήν την περίοδο και υπό την επίδραση του τριγώνου Δία-Ποσειδώνα, κάποια αόρατη, αν θέλετε, δύναμη σας καθοδηγεί προς την καλύτερη δυνατή επιλογή για εσάς. Το ευχάριστο είναι πως ανεξάρτητα από το είδος της εργασίας σας, οι υποχρεώσεις γίνονται πιο ανάλαφρες, ενώ η ανταμοιβή σας έρχεται σχεδόν ακούραστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα θα σας κάνει αρκετά σπάταλους, χωρίς όμως αυτό να είναι κακό. Δίνετε χρήματα για την προσωπική σας ευχαρίστηση είτε αυτό σημαίνει την οργάνωση των διακοπών σας, είτε να κάνετε δώρα τόσο στον εαυτό σας όσο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παρ’ όλα αυτά, η συγκεκριμένη πλανητική όψη δεν θα σας φέρει μόνο απώλεια, αλλά και εισροή χρημάτων, που τις περισσότερες φορές θα είναι ανέλπιστα και ικανοποιητικά. Παρ’ όλα αυτά, ενδέχεται να βγει στην επιφάνεια μια βαθιά ανάγκη για πνευματική επέκταση, με αποτέλεσμα να σας προκύψουν κάποια επιπλέον ευχάριστα έξοδα που θα αφορούν στην αναβάθμιση ή την εξειδίκευση των ακαδημαϊκών ή επαγγελματικών γνώσεων.

ΛΕΩΝ

Το κλίμα στην οικογενειακή εστία βελτιώνεται σημαντικά, πιθανώς χάρη σε κάποια οικονομικά κέρδη που ίσως δεν περιμένατε. Αυτό το γεγονός, σας δημιουργεί την ανάγκη ριζικής ανανέωσης τόσο του σπιτιού, όσο και των συνθηκών της καθημερινότητας της οικογένειάς σας. Δεν αποκλείεται, κατά την διάρκεια του τριγώνου Δία-Ποσειδώνα, να σας απασχολήσει ευχάριστα κάποιο κληρονομικό ζήτημα που εξαιτίας των συγκυριών είχε παραμείνει στάσιμο. Όπως και να ‘χει, η ευχάριστη διάθεση και η αισιοδοξία που σας κατακλύζει αυτήν την περίοδο, σας παροτρύνει να βάλετε σε λειτουργία σχέδια που είχατε κάνει στο παρελθόν, αλλά δεν ευνοούσαν οι συγκυρίες. Αν διατηρείτε επιχείρηση είναι αρκετά παραγωγικό και κερδοφόρο διάστημα για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητά σας τόσο σε επίπεδο συναναστροφών όσο και σε επίπεδο συναλλαγών κινείται σε πολύ ευχάριστους τόνους γεγονός που σας ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία. Πολύ πιθανό να ασχοληθείτε, αν κάτι τέτοιο είναι στα σχέδιά σας, με συμβόλαια ακινήτων και τώρα το διάστημα αυτό είναι τόσο ευνοϊκό ώστε οι όροι να είναι εξαιρετικοί για εσάς. Οι συνεργασίες και ο γάμος/η σχέση σας διέπονται από ένα ιδιαίτερα όμορφο κλίμα ή αν δεν έχετε ακόμα φτάσει στο καλύτερο δυνατό σημείο, σύντομα θα δείτε να βρίσκονται λύσεις. Οι επικοινωνίες, οι μετακινήσεις και οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας, είτε τους γνωρίζετε, είτε όχι είναι εξαιρετικά αρμονικές.

ΖΥΓΟΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα διαπιστώσετε, με ιδιαίτερη χαρά, ότι ένα αναπάντεχο κέρδος έρχεται με προϋποθέσεις να γίνει μόνιμο, όπως για παράδειγμα θα μπορούσε να είναι μία αύξηση. Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μέσω κάποιας έγγραφης συμφωνίας ή ενός συμβολαίου που θα έρθει να λειτουργήσει ως εναρκτήριο λάκτισμα για τη βελτίωση των οικονομικών σας. Δεν αποκλείεται η αυξημένη τύχη σας, που τροφοδοτείται από το τρίγωνο που σχηματίζει ο Δίας με τον Ποσειδώνα, να σας φέρει και χρήμα, το οποίο δε θα σχετίζεται με την εργασία σας, που θα διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητά σας, δίνοντάς σας μια ανάσα μετά από ένα δύσκολο, για εσάς αλλά και γενικότερα, διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι οικονομικές συναλλαγές που πραγματοποιείτε αυτό το διάστημα θα είναι εξαιρετικά ικανοποιητικές, ενώ δεν αποκλείεται η εύνοια της όψης Δία-Ποσειδώνα να σας φέρει μια σημαντική αύξηση. Η τύχη σας θα φτάσει στο ζενίθ, όχι μόνο στην εργασία σας, όπως μέχρι στιγμής μπορεί να φαντάζεστε, αλλά σε όλους τους τομείς που είναι σημαντικοί για εσάς. Ένας μεγάλος έρωτας βρίσκεται προ των πυλών και αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι μοναδικό. Ακόμα, μετά από πολύ καιρό άγχους και «άχρωμης» καθημερινότητας, θα δείτε την έμπνευσή σας να δίνει καρπούς, όπου και αν επιλέξετε να την εκδηλώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό σας ωθεί να προχωρήσετε σε μία ενδοσκόπηση και μέσω αυτής σε μία προσωπική κάθαρση από τα βάρη του παρελθόντος. Είναι πιθανό, αυτή η διαδικασία να τροφοδοτήσει περαιτέρω το ενδιαφέρον για τον Άλλο, τον Άνθρωπο, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθείτε συλλογικά ώστε να προσφέρετε σε όσους το έχουν ανάγκη. Θα γίνετε μάρτυρες μιας σειράς αποκαλύψεων για το άτομό σας, αποκαλύψεων που σχετίζονταν με παρασκηνιακές κινήσεις σε βάρος σας, αλλά η όψη αυτή είναι τόσο ευνοϊκή που είστε σε θέση τόσο συναισθηματικά, όσο και πνευματικά αλλά και σωματικά να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και δεν χαρακτηριστικό γνώρισμα του ζωδίου σας, λίγο η άνοιξη, λίγο το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, νιώθετε πιο αισιόδοξοι από ποτέ. Αυτή η ανεβασμένη διάθεση, λειτουργεί και ως μία πολύ χρήσιμη επουλωτική διαδικασία για εσάς, αφού αντιμετωπίζετε πλέον διαφορετικά τις αναποδιές και τις δυσκολίες του παρελθόντος, αλλά και ανθρώπους αρνητικούς ή ακόμα και εχθρικούς απέναντί σας. Η υλοποίηση των σχεδίων σας γίνεται ευκολότερη και θα είναι καταλυτικός ο ρόλος φίλων και γνωστών σας σε αυτό. Είναι μια καλή περίοδος να ευεργετήσετε και να ευεργετηθείτε, ενώ οι συνεχείς αλλαγές που παρατηρούνται αυτό το διάστημα στην καθημερινότητά σας θα είναι για καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν καταφέρετε να παραμείνετε ανεπηρέαστοι από κακεντρέχειες και διατηρήσετε το επίπεδό σας στον εργασιακό σας χώρο, θα δείτε ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να πετύχετε σημαντικότατη αναγνώριση του έργου σας, κάτι που μπορεί να μεταφραστεί ακόμα και σε προαγωγή. Αυξάνεται σημαντικά η επαγγελματική σας φήμη, ενώ η εύνοια της όψης του Δία-Ποσειδώνα «αγγίζει» τον τομέα της κοινωνικότητας και των υλικών αγαθών. Ως προς τα τελευταία, θα δείτε ότι η τύχη σας είναι τέτοια που δεν αποκλείεται να υιοθετήσετε μια ιδιαιτέρως σπάταλη συμπεριφορά, τόσο όσον αφορά σε αγορές, όσο και σε διασκεδάσεις παντός είδους. Απολαύστε το.

ΙΧΘΥΕΣ

Προασπίζεστε τα συμφέροντά σας στον επαγγελματικό σας χώρο με ασυνήθιστη πυγμή και φαίνεται ότι επιτυγχάνετε τους στόχους σας. Τώρα, με το τρίγωνο που σχηματίζει ο Δίας με τον Ποσειδώνα, σας αποκαλύπτονται ιδιαιτέρως χρήσιμα μυστικά ή παρασκηνιακές καταστάσεις, κάτι που θα ευνοήσει εξαιρετικά τα επαγγελματικά σας. Δέχεστε διαρκείς και ολοκληρωτικές πολλές φορές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, κάτι που σας βοηθά να εξελιχθείτε σημαντικά, με αποτέλεσμα να αναγνωριστεί η προσφορά σας και προωθηθεί έτσι η καριέρα σας. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε κάποια επαγγελματικά ταξίδια ή ακόμα να χρειαστεί να ταξιδέψετε για μία περαιτέρω επιμόρφωση πάνω στο αντικείμενό σας.