ΚΡΙΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Είσαστε απόλυτα σίγουροι για τον εαυτό σας, τα αισθήματα σας αλλά και την επαγγελματική σας δυναμική. Έτσι συνεχίζετε και μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Πιέζεστε από μόνοι σας για να φέρετε εις πέρας, τις υποχρεώσεις στην εργασία σας, στην οικογένεια σας αλλά και μέσα στην κοινωνική σας ζωή.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Δεν έχετε ακόμη αποσαφηνίσει – καταλάβει τις αληθινές προθέσεις του συντρόφου σας. Πιθανόν και ο ίδιος ακόμη να μην μπορεί να σας υποσχεθεί κάτι.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στον έρωτα και στα αισθήματα. Αυτό που νιώθετε ακόμη, το νιώθει και ο πρώην σύντροφος σας, που μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα σας αναζητήσει.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Δηλώνετε ξεκάθαρα, ότι τα πράματα μέσα στην σχέση σας, είναι σταματημένα. Στον επόμενο τόπο κάντε και εσείς κάτι, για να ενεργοποιηθεί η κατάσταση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Πρέπει να κάνετε άμεσα κάποιες αλλαγές, στην καθημερινότητα σας, έτσι ώστε και εσείς προσωπικά αλλά και ο σύντροφος σας, να ανανεωθείτε σαν ταίρια.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ :  ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Τα χρονικά όρια που έχετε δώσει στον άνθρωπο σας, έχουν πραγματικά αρχίσει και στενεύουν, και αυτό έχει ήδη προκαλέσει επικοινωνιακές προστριβές.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Αγκαλιάστε την μοναξιά σας, και απολαύστε το Καλοκαίρι αυτό, που θα φέρει τόσο μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας, που όλα τα άλλα θα φανούν λεπτομέρειες.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αυτά που θέλετε και έχετε ανάγκη σε αισθηματικό επίπεδο, δεν θα τα βρείτε σε κάποιον πρώην εραστή σας, που ότι μπορούσε να προσφέρει σας, το έχει δείξει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Υπάρχουν κάποια προβλήματα, στον εργασιακό σας τομέα, που θα χρειαστεί άμεσα και με την  δυναμική σας να τα λήξετε μέσα σε αυτόν τον μήνα.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Από σήμερα και μέχρι να λήξει η ζωδιακή εποχή των Διδύμων, εσείς θα βρείτε νέο αισθηματικό ταίρι, αλλά και τον τρόπο να έχετε περισσότερο και ακόπιαστο χρήμα.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Μην έχετε μελαγχολικά μάτια, επειδή ο σύντροφο σας, ακόμη δεν μπορεί να σας υποσχεθεί, ένα σταθερό μέλλον. Θα πρέπει πρώτα να καλυτερεύσει η ζωή του.

Ερωτική Τύχη: 10/10