Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Η δικαίωση στους επαγγελματικούς σας κόπους, πλησιάζει και σίγουρα από τον νέο μήνα, θα έχετε χρήμα, ισχυρές συνεργασίες αλλά και μην αυτοπεποίθηση που θα διώξει όλα τα σύννεφα!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Δώστε τον εαυτό σας, και λίγο παραπάνω χρόνο για να σκεφτεί και να καταλάβει αν ακόμη θέλει – αποζητά, αυτήν την επανασύνδεση. Κάποια πράματα έχουν αλλάξει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Έχετε ξεφύγει από τα θολά νερά των δύσκολων ερωτικών σχέσεων, και τώρα θέλετε να δώσετε το 100% της προσοχής σας, σε εργασία, φίλους και οικογενειακές καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Η ερωτική σας ζωή και σχέση, τείνει να πάει σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης, ίσως και γάμου – οικογένειας. Σίγουρα θα βοηθήσει σε όλο αυτό, και η σταθεροποίηση των οικονομικών σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Ακόμη δεν έχετε δώσει και μια σαφή – ξεκάθαρη απάντηση, στον άνθρωπο σας, για αυτήν την κοινή πορεία – δέσμευση ίσως και κάτι περισσότερο, που τόσο καιρό σας ζητά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Εκπλήξεις θα φέρει η νέα εβδομάδα, σε αυτούς που έχουν σκοπό να αλλάξουν τόπο διαμονής, ακόμη και σε όσους έχουν προγραμματίσει έναν γάμο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Κάποια συναισθήματα ή τρυφερό λόγο, έχετε πιάσει από την μεριά κάποιου καλού σας φίλου. Αφήστε τις πράξεις και τον χρόνο να σας δείξει, τι συμβαίνει πραγματικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Μην αφήνετε κανέναν να σας προσβάλει ή να σας υποτιμά με τον λόγο του. Εσείς αυτήν την εποχή έχετε αρκετά προβλήματα, και με αυτά θα πρέπει να ασχοληθείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Ο έντονος σας λόγος, έχει για ακόμη μια φορά προκαλέσει την αντίδραση του ανθρώπου σας και τους περιβάλλοντος του. Σκεφτείτε μήπως και εσείς το έχετε παρακάνει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Είσαστε σε διάφορες καταστάσεις, αυτήν την εποχή μπλεγμένοι, που δεν έχετε καθόλου χρόνου για να πετάξετε σε συζητήσεις αδιέξοδες με τον πρώην σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Η δουλειά σας, έχει κάποια άτομα που ίσως και να μην είναι απόλυτα συμβατά με την δική σας προσωπικότητα. Δεν πειράζει, άλλωστε δεν έχετε πάει εκεί για δημόσιες σχέσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Ένα δώρο – έκπληξη θα έρθει από τον άνθρωπο σας, που θα σας  κάνει και πάλι να πιστέψετε, ότι η αγάπη του για εσάς είναι αληθινή και όχι παροδική.