Κριός :Το τελευταίο που διασταυρώνει το μυαλό σας αυτό το διάστημα, είναι να βρείτε τον πρώην σας και να του ζητήσετε επανασύνδεση. Έχετε άλλα θέματα, πιο επείγοντα.

Ταύρος : Κάποια ερωτικά απωθημένα σας έχουν βαρύνει τις σκέψεις, και πιθανόν να θέλετε να τα αποτινάξετε πια από πάνω σας. Βρείτε αυτόν που σας έχει προκαλέσει αυτό το συναίσθημα, και μιλήστε του.

Δίδυμοι : Η έλλειψη ευελιξίας και καθαρού τρόπου σκέψης, που αντιλαμβάνεστε από τον άνθρωπο σας, μάλλον σας έχουν απογοητεύσει, πάλι.

Καρκίνος : Θέλετε να κάνετε κάποιες σημαντικές αγορές και επενδύσεις, μαζί  με τον άνθρωπο σας. Πριν από όλα αυτά, βεβαιωθείτε ότι είναι πρόθυμος να συμμετέχει ενεργά.

Λέων : Θα ξαφνιαστείτε θετικά, από τον σύντροφο σας, που τόσο καιρό ήταν αδρανείς σε όλα αυτά που του είχατε ζητήσει. Απολαύστε τον έρωτα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του.

Παρθένος : Μια στενή συνεργασία, μια καλή σας φιλία, σας δίνει την εντύπωση, πως ίσως και να ήθελε κάτι περισσότερο από εσάς. Ο καιρός θα δείξει.

Ζυγός : Κάποια σχόλια που θα έρθουν στον δρόμο σας, για κάποιον άλλο συνεργάτη – συνάδελφο, δεν θα πρέπει να τα αναπαράγεται. Το παρασκήνιο δεν σας αφορά.

Σκορπιός : Τα αγαπημένα πρόσωπα, που είναι γύρω σας θέλουν να σας δουν μόνο ευτυχείς. Αν αυτό λέγεται ένα ταξίδι ανανέωσης, ή ένας λυτρωτικός ερωτικός χωρισμός, τότε απλά κάντε το.

Τοξότης : Ο πρώην σας έχει ήδη κάνει κάποιες έμμεσες κινήσεις – επικοινωνίες, για να διαπιστώσει, αν υπάρχει στην καρδιά σας ακόμη ενεργή αγάπη για αυτόν.

Αιγόκερως : Όλο το τελευταίο 10ήμερο του Μαΐου, θα έχει πολλά θέματα που πρέπει να τα διαχειριστείτε με μεγάλη προσοχή, και ειδικά ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά.

Υδροχόος : Το άγχος σας περισσεύει για την δουλειά και τις υπόλοιπες σας υποχρεώσεις καθημερινά. Από το Καλοκαίρι, όλα θα έρθουν πιο κοντά στους ρυθμούς σας.

Ιχθείς : Με το να δέχεστε όλες τις απαιτήσεις του συντρόφου σας, μόνο πιο αδιάφοροι τελικά και να φαίνεστε. Δεν είστε εκεί άλλωστε για αυτόν τον σκοπό.