Στις 20 Μαΐου, η Αφροδίτη αποχωρεί από τον εξωστρεφή και κοινωνικό Δίδυμο και εισέρχεται στον εσωστρεφή και συναισθηματικό Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει πως οι τομείς που θα επηρεάσει ο πλανήτης αποκτούν πιο συντηρητική χροιά με ροπή προς το ρομαντισμό. Πάμε να δούμε με ποιον τρόπο επηρεάζει τα ζώδια (να θυμάστε να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας).  

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, δημιουργώντας σας την ανάγκη για προσφορά σε αυτούς τους τομείς. Επιδιώκετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας ή/και με το/τη σύντροφό σας, όμως είναι πιθανό αυτές τις στιγμές να τις μοιράζεστε και με άλλους ανθρώπους, καθώς η κινητικότητα και η κοινωνικότητα στο σπίτι είναι αυξημένη. Τα καλά συναισθήματα που νιώθετε είναι αποτέλεσμα της γαλήνης και της αρμονίας που επικρατούν, τα οποία ωστόσο μπορούν εύκολα να ανατραπούν από την εξάρτηση που έχετε με τους οικείους σας, με αποτέλεσμα να γίνεστε καταπιεστικοί. Προσπαθήστε να μην περιορίζετε το χώρο των αγαπημένων σας προσώπων, ώστε να διατηρήσετε την καλή ατμόσφαιρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να είστε εσωστρεφείς άνθρωποι, όμως αυτό το διάστημα η κοινωνικότητά σας αυξάνεται σημαντικά. Κάνετε νέες γνωριμίες τις οποίες φυσικά, τις αντιμετωπίζετε με επιφυλακτικότητα, αλλά δεν χάνετε και την ευκαιρία να επωφεληθείτε από αυτές, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ευχάριστη διάθεση που έχετε, ακτινοβολεί, παροτρύνοντας τους ανθρώπους γύρω σας να σας εμπιστευτούν ακόμη περισσότερο. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, είναι πιθανό αυτή την περίοδο να έχετε σημαντική αύξηση των απολαβών σας. Ωστόσο, όποιος και αν είναι ο τομέας που δραστηριοποιείστε, καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε από την εύνοια της Αφροδίτης και να υποπέσετε σε συμπεριφορές που εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτό το διάστημα δίνετε έμφαση σε υλικά ζητήματα, καθώς τώρα νιώθετε πιο αισιόδοξοι από ποτέ. Η αλήθεια είναι πως δε συμβαίνει στο μυαλό σας, καθώς όντως η εύνοια της Αφροδίτης τονίζει τώρα την ικανότητα σας να δημιουργείτε χρήμα, όπως επίσης, ως ένα βαθμό, και την καλή σας τύχη. Ωστόσο, βρίσκετε την ευκαιρία να επιδοθείτε και σε διασκεδάσεις της αρεσκείας σας, ή ακόμα να κάνετε ή να λάβετε δώρα. Ο πλανήτης θα σας φέρει γενικά κέρδη, τα οποία και θα δαπανήσετε κυρίως για την δική σας ευχαρίστηση, όμως θα ήταν συνετό να περιορίσετε την τάση επιδειξιομανίας που σας εκδηλώνεται, γιατί ενδέχεται να αποτελέσει «τροφή» για κακόβουλα σχόλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη, που εισέρχεται στο ζώδιό σας, σας «προικίζει» με τη γοητευτική της αύρα, γεγονός που σας κάνει πιο φιλικούς, πιο συμπαθείς και πιο κοινωνικούς. Ωστόσο, δίνετε έμφαση σε ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια και τους φίλους, καταναλώνοντας περισσότερο χρόνο μαζί τους. Δεν αποκλείεται να γίνετε αποδέκτες της γενναιοδωρίας του περιβάλλοντός σας, την οποία όμως φροντίζετε και εσείς να ανταποδώσετε. Παρ’ όλη την κοινωνική σας διάθεση, ενδέχεται να περιορίζετε τις διασκεδάσεις σας στο περιβάλλον του σπιτιού και κυρίως σε στενό κύκλο. Φροντίστε να αντιμετωπίσετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις της καθημερινότητάς σας με σοβαρότητα και επί της ουσίας.

ΛΕΩΝ

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σας αυξάνονται σημαντικά, γεγονός που δεν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Η πνευματική και σωματική κόπωση που νιώθετε, σας αναγκάζει να αποτραβηχτείτε κοινωνικά και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Ακόμα και έτσι, δεν παύετε να ασχολείστε με τα ζητήματα που αφορούν τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στην εργασία σας. Η αφοσίωση που έχετε δείξει σε επαγγελματικό επίπεδο δεν ανταμείβεται άμεσα, τουλάχιστον μέχρι να περάσει η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο. Ενδέχεται αυτό το διάστημα να υπάρξουν κρυφές διεργασίες που αφορούν στη σταδιοδρομία σας, οι οποίες δεν θα αργήσουν να σας αποκαλυφθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ευδιάθετοι και αυτό φαίνεται στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Είστε ευχάριστοι και φιλικοί, ενώ τώρα επιλέγετε να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους από το φιλικό σας περιβάλλον, τους οποίους προηγουμένως είχατε παραμελήσει. Δαπανάτε χρήμα για τη διασκέδασή σας, ή ακόμα και για να κάνετε δώρα, άλλωστε έχετε δουλέψει σκληρά και το δικαιούστε. Σε οικονομικό επίπεδο ενδέχεται να λαμβάνετε απρογραμμάτιστα μπόνους, που επιβραβεύουν την ομαδικότητά σας. Ωστόσο, όπως όλες οι διελεύσεις, έτσι και αυτή έχει τα αρνητικά της και αυτά είναι η υπερευαισθησία και η ευθιξία, που ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις με το στενό σας κύκλο. Προσοχή, καθώς θα οφείλονται στη δική σας λανθασμένη κρίση.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη σάς δίνει την απαραίτητη αισιοδοξία, αλλά και τον ενθουσιασμό να κινητοποιηθείτε στον επαγγελματικό τομέα, προκειμένου να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας ενοχλούν. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να μην είναι δραματικές, όμως μέσω της κοινωνικότητάς σας και των επαφών που κάνετε αυτό το διάστημα, δημιουργείτε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η οποιαδήποτε μεταβολή να είναι εποικοδομητική. Η αλήθεια είναι πως καθοδηγείστε από μία απροσδιόριστη δύναμη, η οποία φροντίζει να κάνετε τις σωστές κινήσεις, στο σωστό χρόνο. Μπορείτε τώρα να πετύχετε σημαντικές νίκες, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείρισή τους, γιατί είναι πιθανό να χάσετε το μέτρο και να χαλάσετε την καλή σας εικόνα, δίνοντας λαβές για σχόλια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διανύετε μία αρκετά δημιουργική περίοδο, γεγονός που σας γεμίζει με αισιοδοξία. Κινείστε με σιγουριά στον τομέα των συνεργασιών σας και οι εμπνευσμένες επαγγελματικές κινήσεις που κάνετε αυτήν την περίοδο, στέφονται με επιτυχία, γεγονός που οφείλεται στην καλή σας τύχη. Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στην προσωπική σας ζωή, όπου η θετική στάση σας και ο ρομαντισμός κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους. Περνάτε αρκετό χρόνο με το ταίρι σας, ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσετε τις διακοπές σας μαζί ή και να πραγματοποιήσετε κάποια σύντομο σε διάρκεια κοντινή απόδραση που θα σας ανανεώσει. Είναι πολύ πιθανό, αυτήν την περίοδο να κάνετε και σχέδια για νέα ξεκινήματα είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μία περίοδος, κατά την οποία χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας ζητημάτων, αλλά και στην αντιμετώπιση των φιλιών σας. Σε ό, τι αφορά στον οικονομικό τομέα, είναι πιθανό τα σχέδιά σας να μην παίρνουν την έκβαση που θα θέλατε, με αποτέλεσμα να σας δημιουργούνται απογοητεύσεις, οι οποίες όμως δεν έχουν ιδιαίτερη ισχύ. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας θα σας σταθούν αρωγοί αυτό το διάστημα, γεγονός που σας ενισχύει ψυχολογικά. Οι φίλοι είναι αυτοί που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατάσταση που βιώνετε, ενώ από τη στάση τους σας δίνεται η ευκαιρία να διαπιστώσετε ποιες φιλίες είναι αυτές που αξίζουν πραγματικά και ποιες όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτήν την περίοδο αναπτύσσετε μία ενδιαφέρουσα κοινωνικότητα, η οποία φέρνει στη ζωή σας ευχάριστες και χρήσιμες γνωριμίες. Αυτές δημιουργούν ένα κλίμα αισιοδοξίας στις συνεργασίες σας, καθώς και ένα αίσθημα αλληλεγγύης, που λειτουργεί ενισχυτικά στις από κοινού διεκπεραιώσεις των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Ωστόσο, δεν θα το ρίξετε μόνο στη δουλειά, καθώς τώρα νιώθετε την ανάγκη να περάσετε χρόνο με το/τη σύντροφό σας, ενώ δεν αποκλείεται, αν είστε αδέσμευτοι, να παρουσιαστεί κάποιο πρόσωπο που να σας κατακτήσει. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να κρατήσετε ψηλά τον πήχη των αξιών σας και μην υιοθετήσετε συμπεριφορές που μπορεί να ανατρέψουν το πολύ ευχάριστο κλίμα που ήδη υπάρχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον οίκο της εργασίας σας δημιουργεί ευχάριστες συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα, γεγονός που διευκολύνει σε σημαντικό βαθμό τις συναλλαγές σας. Το κλίμα αυτό σας παροτρύνει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, που δεν αποκλείεται να χρειαστεί να τις μεταφέρετε ακόμα και στο σπίτι. Θέλετε να προσφέρετε το μέγιστο και εξασφαλίσετε την προσωπική σας καταξίωση. Κάνετε δημόσιες σχέσεις, προασπίζεστε τις αξίες της ομαδικής δουλειάς και ρητορεύετε για τη σημασία της ενότητας και της αρμονίας στον εργασιακό σας χώρο. Φροντίστε να εννοείτε όσα λέτε και να μην τα χρησιμοποιείτε ως μοχλό προσωπικής ανόδου, γιατί μόλις αποκαλυφθούν οι πραγματικές σας προθέσεις, μπορεί να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον 5ο οίκο σας ενεργοποιεί πολλούς και διαφορετικούς τομείς της ζωής σας. Ένας από αυτούς είναι ο αισθηματικός, όπου αν είστε ήδη δεσμευμένοι επιλέγετε να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας, επιδιδόμενοι σε διασκεδάσεις ή ακόμα και σε σύντομες εξορμήσεις. Αν πάλι, είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσει κάποιο πρόσωπο από το παρόν ή το παρελθόν, δημιουργώντας σας έντονη ερωτική διάθεση. Από την άλλη, είναι πιθανό να σας χαροποιήσουν υλικά ζητήματα, όπως για παράδειγμα κάποια χρήματα που δεν περιμένατε ή/και κάποιο δώρο. Γενικά η διάθεσή σας είναι αρκετά ανεβασμένη και επιλέγετε να ζήσετε ευχάριστα τις στιγμές σας με τάση στη σπατάλη.