ΚΡΙΟΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣΠολλά τα θέματα, οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις των γύρω σας, που σίγουρα πρέπει να συντονίσετε …αν θέλετε όλα να γίνουν όπως τα έχετε προγραμματίσει.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ότι δεν σας αρέσει και δεν σας ευχαριστεί, επιβάλλεται να το πείτε ανοιχτά στον άνθρωπο σας. Μόνο μέσα από διάλογο, μια σχέση θα ανέβει επίπεδα.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Μην ξεχνιέστε, την άλλη εβδομάδα εισέρχεται στον οίκο σας  ο Ήλιος, και πρέπει να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι για τις κινήσεις και τα σχέδια σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Ο νέος έρωτας, που έχει περικυκλώσει την καρδιά σας ήδη σας κάνει και διαισθάνεστε, ότι έχετε βρει πια το λιμάνι σας και η πορεία θα είναι μόνο θετική.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΛΕΩΝ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Στην μοναδική δική σας περίπτωση, ένας χωρισμός θα σας έβαζε και πάλι σε ρυθμούς που είχατε ξεχάσει. Η καλοκαιρινή σεζόν, θα σας παρουσιάσει κάτι καινούργιο.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Είσαστε μέσα σε πολλά αισθηματικά διλήμματα, που όμως δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε και ποιον να μην πληγώσετε. Μέχρι το τέλος του μήνα, κάποια κατάσταση, θα σας διευκολύνει.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΖΥΓΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Κάποιος σας έχει υποσχεθεί, μια οικονομική ανταμοιβή – βοήθεια ή αλλαγή στις συνθήκες εργασίας. Μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες, θα έχετε και το αποτέλεσμα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Ολοκληρώνεται  με το κλείσιμο του μήνα, μια δυναμική εποχή, που ανατρέψατε καταστάσεις σε εργασία και ερωτική ζωή. Το Καλοκαίρι, θα είναι η εποχή σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δεν μιλάτε πολύ αυτήν τη εποχή, απλά παρατηρείτε και θέλετε άμεσα να βγάλετε τα συμπεράσματα σας, γύρω από αυτά που κάνει- υπόσχεται σε εσάς το ταίρι σας.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Οδηγείστε με μαθηματική ακρίβεια σε χωρισμό, με δική σας πρωτοβουλία. Δεν θα δεχτείτε πλέον προβληματικές συμπεριφορές από κανέναν.

 Ερωτική Τύχη: 9/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Η αλλαγή του κυβερνήτη σας σε ένα σταθερό ζώδιο, θα σας φέρει ευκαιρίες σε εργασιακά – νομικά – κληρονομικά θέματα, που έχουν ήδη καθυστερήσει στην ολοκλήρωση τους.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Η φυσική σας γοητεία, έχει δημιουργήσει άγχος και ζήλια στον σύντροφο σας. Μια πιο κοντινή – ζεστή επαφή, συζήτηση θα έλυνε το θέμα εύκολα και μόνιμα.

Ερωτική Τύχη: 8/10