Άρης τετράγωνο Ουρανός

Η ανησυχία και η υπερένταση που νιώθετε σήμερα σας ωθεί να δραστηριοποιηθείτε με κάθε τρόπο, προκειμένου να εκτονώσετε αυτήν την ενέργεια. Πραγματοποιήστε τις σημερινές προγραμματισμένες δραστηριότητές σας, αποφεύγοντας την προκλητική συμπεριφορά, γιατί δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε σκληρές αντιπαραθέσεις. Ωστόσο, αν δεν είχατε οργανώσει κάτι, μην το κάνετε μόνο και μόνο για να ξεθυμάνετε, γιατί εξαιτίας του εκνευρισμού που νιώθετε, ίσως να αναμειχθείτε σε συγκρούσεις, που μπορούν εύκολα να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο. Μην οδηγείτε νευρικά, μην υποπίπτετε σε παραβάσεις και μην εκφράζεστε με απρέπεια. Ψυχραιμία.    

Ερμής τρίγωνο Κρόνος

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σάς παρακινεί σήμερα να ασχοληθείτε με θέματα πρακτικής φύσης, ενώ τονίζεται το αίσθημα ευθύνης σχετικά με τις υποχρεώσεις σας. Η μεθοδικότητα της σκέψης σας, σας καθοδηγεί στη λήψη σωστών αποφάσεων για κρίσιμα ζητήματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να ολοκληρώσετε δουλειές που είχατε αφήσει στη μέση τον περασμένο καιρό. Η μέρα δεν ενδείκνυται για διασκεδάσεις, εκτός και αν περιορίσετε τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα σε συναντήσεις που με κάποιο τρόπο ευνοούν τη δουλειά σας.

Σελήνη τρίγωνο Ποσειδώνας (02:22)

Η ανάγκη σας να προσφέρετε τη βοήθεια σας σε ανθρώπους που τη χρειάζονται, με κάθε τρόπο, γίνεται τώρα εντονότερη. Εκφράζετε τα καλά σας συναισθήματα στους ανθρώπους γύρω σας, ενώ ταυτόχρονα αναδύονται και σκέψεις που τονίζουν το ρομαντισμό σας.

Σελήνη τρίγωνο Δίας (03:47)

Οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σας, σας εκδηλώνουν τα αισθήματα τους, αλλά το ίδιο κάνετε κι εσείς, με αποτέλεσμα να δημιουργείται έτσι μία στοργική ατμόσφαιρα. Προσφέρετε τη βοήθεια σας, είτε είναι ηθική, είτε υλική, στο περιβάλλον σας αλλά εισπράττετε κι εσείς το ίδιο.

Σελήνη αντίθεση Πλούτωνας (10:27)

Ενδέχεται κατά αυτό το δίωρο (09:27-11:27) να σας προκληθούν έντονες εσωτερικές συναισθηματικές συγκρούσεις, οι οποίες θα βγάλουν στην επιφάνεια ζήλια και την επιθυμία επιβολής ελέγχου στους άλλους. Δαμάστε αυτά τα ένστικτα και προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε σε πραγματικές συγκρούσεις.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 11:30 έως 22:00

Στο διάστημα αυτό ενδέχεται η διάθεσή σας να μην είναι η καλύτερη δυνατή, ενώ οι συναλλαγές της καθημερινότητας θα γίνονται με δυσκολία, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή ημέρα. Υπομονή μέχρι το βράδυ, οπότε η Σελήνη κάνει θετική γωνία με τον Ήλιο.

Σελήνη εξάγωνο Ήλιος (23:14)

Αυτό το χρονικό διάστημα, η ψυχολογία σας είναι αρκετά καλή, ενώ τονίζεται ιδιαίτερα και η κοινωνικότητά σας. Υπάρχει καλή συνεννόηση και κατανόηση με τους ανθρώπους γύρω σας, κυρίως όμως με άτομα του αντίθετου φύλου.

   Ιδιαίτερη προσοχή: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στη μηδενική μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Οι ευνοημένοι της ημέρας: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 1ου και του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 8η και την 28η μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια της Σελήνης ή η επιρροή του τετραγώνου Άρη-Ουρανού εξαρτάται από τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.