Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :Δεν θα έχετε κάποιο θέμα, μέσα στην εργασία σας, αν τελικά δεν σας ενδιαφέρει να ανταποκριθείτε θετικά, σε κάποιο φλερτ. Δεν πειράζει, κρατάτε και την εικόνα σας καθαρή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Νέα πρόσωπα, προτάσεις συνεργασίας, ταξίδι και πολλά άλλα καλά, έρχονται από την νέα εβδομάδα, όπου και εσείς θα πρέπει να αποφασίσετε, τι κάνετε και που πάτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Από 21/05 τα φώτα του ουρανού, πέφτουν επάνω σας και σας κάνουν πραγματικότητα όλα τα όνειρα. Οικονομική άνεση και αγάπη, για αρχή, θα σας ικανοποιήσουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Ιδανικές αυτές οι μέρες για συζητήσεις και οριστικές αποφάσεις, για συγκατοικήσεις – γάμους συνεργασίες, ακόμη και για αλλαγή εργασίας ή σπιτιού.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Οι ερωτικές όψεις της Αφροδίτης προς όλα τα ζώδια της Φωτιάς, θα δώσουν μια σημαντική ώθηση σε αισθηματικές υποθέσεις, που έχουν υποστεί το πλήγμα του χωρισμού.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Στα οικονομικά σας επικρατεί μια αλλαγή, ευτυχώς προς το καλύτερο. Σταθεροποιήστε τις καταστάσεις, και αργότερα αναλύστε τες στον άνθρωπο σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Η σταθερή πορεία των σχεδίων σας, έχει δώσει ήδη τις αποδείξεις της επιτυχίας. Από τον νέο μήνα, να περιμένετε περισσότερο χρήμα και συνεργασίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Μην επιτρέπετε στον φιλικό σας κύκλο, να σχολιάζει και να παρεμβαίνει έμμεσα στην σχέση σας. Αν το ξανα – αντιμετωπίσετε, καυτηριάσετε το και προστατέψτε την προσωπική σας ζωή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Οι μυστικές επαφές και συναντήσεις, που έχετε με κάποιον ακατάλληλο έρωτα, κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες, μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Οι οικογενειακές παρεμβάσεις, από την μεριά του ταιριού σας, μονίμως σας μπερδεύουν και δημιουργούν μπερδέματα μέσα στην σχέση σας. Σκεφτείτε τι θα κάνετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Μην επιτρέπετε, στον σύντροφο σας, να εκμεταλλεύεται καταστάσεις μόνο για το δικό του συμφέρον. Παρατηρήστε πιο αναλυτικά…και σίγουρα πάρτε άμεσα αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Δεν είστε τα ζώδια, που κάποιος μπορεί να επιβάλει περιορισμούς. Αν δεν αρέσετε για αυτό που είστε, μάλλον θα πρέπει να ψάξει η άλλη πλευρά …αλλού!

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;