Κριός : Διαισθάνεστε ότι ο αγαπημένος σας, δεν είναι αυτόν τον καιρό και τόσο κοντά σας. Μιλήστε και θα διαπιστώσετε ότι αυτό που τον απασχολεί, είναι μόνο τα οικονομικά του.

Ταύρος : Πολλές οι εκπλήξεις και οι αλλαγές, που θέλει το ταίρι σας να φέρει μέσα στον δεσμό σας. Σίγουρα το Καλοκαίρι, θα έχει και πολλές δεσμεύσεις για το ζώδιο σας.

Δίδυμοι : Οι μέρες είναι μόνο καλές, μιας και ο Ήλιος, θα σας επισκεφτεί. Μην αναλωθείτε σε λάθη, παρά μόνο σε αυτά που θέλετε να κάνετε για την δουλειά και την σχέση σας.

Καρκίνος : Έχετε ακούσει πολλά και κολακευτικά σχόλια, από τον άνθρωπο σας, και αυτό σας έχει κάνει και αισθάνεστε ακόμη πιο όμορφα. Ανταποκριθείτε ανάλογα!

Λέων : Οι εργασιακές σας υποχρεώσεις είναι πραγματικά ατελείωτες και αυτό, πιθανόν και να έχει αρχίσει να ενοχλεί έντονα τον σύντροφο σας, που νιώθει πια ξένος.

Παρθένος : Από την πρώτη εβδομάδα των Διδύμων, εσείς θα βιώσετε πολλές και καλές αλλαγές στον ερωτικό σας τομέα. Το μενού έχει επανασυνδέσεις και νέους έρωτες.

Ζυγός : Έχετε επικεντρωθεί, στην οικογένεια και την εργασία σας, που απαιτούν την αμέριστη σας προσοχή και παρουσία. Οι έρωτες θα εμφανιστούν από τις αρχές του Καλοκαιριού.

Σκορπιός:  Οι διαφορετικές απόψεις και θέσεις, μέσα σε μια σχέση δεν είναι υποχρεωτικά  και λόγος χωρισμού. Ουδείς δεν είναι το τέλειο αντίγραφο του άλλου.

Τοξότης : Οι ευνοϊκές οικονομικές συναλλαγές, οι νέες συνεργασίες αλλά και η σταθερότητα  που έχει πια επέλθει στην ζωή σας, θα σας κάνουν πολύ πιο ήρεμους.

Αιγόκερως : Η αγάπη που ζητάτε, είναι κάτι που μόνο ένα άτομο με την δική σας φιλοσοφία, μπορεί να καταλάβει αλλά και να σας την προσφέρει.

Υδροχόος : Κάποιες φορές, περνάει από το μυαλό σας, να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για μια πιο σοβαρή δέσμευση, αλλά φοβάστε τις αντιδράσεις του.

Ιχθείς : Έχετε παρασυρθεί σε μια μεγάλη αγάπη, ίσως την πιο μεγάλη της ζωής σας και ήδη αισθάνεστε ότι αυτός είναι ο καρμικός σας σύντροφος.