ΚΡΙΟΣ :  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μην εμπλέκεστε προσωπικά, σε οικογενειακές υποθέσεις του ανθρώπου σας. Σίγουρα είναι πολλά αυτά που δεν ξέρετε και ίσως να δημιουργηθούν προβλήματα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Πολλά τα εργασιακά μέτωπα που έχετε ανοίξει, και πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, για να τα προφτάσετε όλα. Σίγουρα η ανταπόδοση πλησιάζει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε άμεσα, για να έρθουν και οι αισθηματικές ισορροπίες μέσα στην σχέση σας. Οι συνθήκες αλλάζουν και εσείς πρέπει να είστε καθόλα έτοιμοι.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Μια καλή είδηση θα σας έρθει, από τον πρώην σας…που θέλει να σας δει και να σας μιλήσει για μια συμφιλίωση – επανασύνδεση, ίσως και άμεση δέσμευση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Το μυαλό σας έχει κάνει πολλούς κύκλους,  στο παρελθόν και στο παρόν και η τελική σας απόφαση, είναι απλά για μείνετε μόνοι σας και ήρεμοι πια.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Πολλά αυτά που πρέπει να αλλάξουν στον δεσμό σας, αν τελικά η επιθυμία και των δύο σας είναι μέσα στους ερχόμενους μήνες, να κάνετε μια επίσημη δέσμευση.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Ξέρετε, ότι ο άνθρωπος σας, σας κρατά πολλά μυστικά αλλά και μακριά από την προσωπική του ζωή. Μέσα στον νέο μήνα που θα είστε και εσείς καλύτερα, απλά συζητήστε το.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Έχετε με την δική σας πρωτοβουλία, παγώσει  μια διαδικασία επανασύνδεσης, καθότι πρέπει αυτήν την εποχή, να δώσετε σημασία σε εργασία και οικογενειακή ζωή.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Αποφασίστε μέσα στον τρέχοντα μήνα, ποιος είναι αυτός που θα παραμείνει κοντά σας, και μέσα στην ζωή σας. Όλα τα άλλα, καλύτερα να τα προσπεράσετε.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Υπάρχουν γύρω σας, μάτια που υποδηλώνουν έρωτα, αλλά εσείς δεν είστε ακόμη έτοιμοι – ανοιχτοί, για να ανταποδώσετε. Αυτό είναι κάτι που ακουμπάει, μια πρόσφατη σας ερωτική απογοήτευση.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η ένταση η ερωτική, η αισθηματική που ζείτε με τον άνθρωπο σας, σίγουρα σας έχει κάνει να είστε μόνιμα χαρουμενοι…αλλά και να ξεχάσετε το άσχημο σας παρελθόν.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Υπάρχει έντονα μέσα σας το αίσθημα της ελευθερίας, και αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν επιθυμείτε για ακόμη μια φορά να εμπλακείτε σε μια αισθηματική σχέση.

Ερωτική Τύχη: 10/10