Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Κάποια προσωπικά και οικονομικά σας,  δεν θα πρέπει να τα ξέρουν οι τρίτοι. Είναι μια περίοδος σημαντικών αλλαγών μέσα στην ζωή σας, που θα έρθουν ο καταστάσεις, όπως επιθυμείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Μέσα από κάποια σύμπτωση, θα μάθετε για τον πρώην σύντροφο σας, και την εξέλιξη της προσωπικής του ζωής. Σίγουρα η δική σας η καθημερινότητα, είναι πολλή καλύτερη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Κρύβετε εσείς πολλούς άσσους στον μανίκι σας, και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει  μέσα στην ζωδιακή σας εποχή, να λύσετε πολλά ερωτικά και οικονομικά σας θέματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Είσαστε μέσα σε μια κατάσταση δύσκολη αισθηματική, όπου και πρέπει να δώσετε άμεσα τις αληθινές σας απαντήσεις στον σύντροφο σας. Όλα μπορούν να βελτιωθούν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Ένας στενός σας συνεργάτης, τον τελευταίο καιρό βγάζει μια περίεργα ερωτική συμπεριφορά. Μην κάνετε κάτι επιπόλαιο, και μέχρι να αποσαφηνίσετε την κατάσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Δύο άτομα, μέσα στον χώρο που εργάζεστε έχουν ερωτευτεί την ιδιαίτερη σας προσωπικότητα. Κρατήστε την ισορροπία, αν θέλετε να κάνετε κάτι, καλύτερα κάντε το έξω από την εργασία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Πολλά τα μάτια που έχουν πέσει επάνω σας, τώρα που έχετε τελικά χωρίσει. Από την καινούργια εβδομάδα, θα έχετε πλησιάσματα – φλερτ – προτάσεις που θα σας ανεβάσουν το ηθικό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Κάποια οικονομικά σας θέματα, που σας έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα θα υποχωρήσουν. Επόμενο σας βήμα, να φτιάξετε καλύτερα την σχέση σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Το μυαλό σας έχει μείνει πίσω σε μια αισθηματική ιστορία, που έμεινε στην μέση για λόγους πάνω από τις δυναμικές σας. Πάντως και η άλλη πλευρά, κάτι ανάλογο σκέφτεται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Μην είστε τόσο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί, με τον πρώην σας, που ακόμη δεν ξέρετε τι ζητά. Οι προτάσεις που θα σας έρθουν μόνο μπορούν να σας λύσουν τις απορίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του Ιουνίου, θα έχουν βαρύ φόρτο εργασίας και υποχρεώσεων για εσάς. Τουλάχιστον το καλό είναι ότι θα έχετε πια και μια οικονομική  άνεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Διαχειριστείτε τις δύσκολες καταστάσεις μέσα στην σχέση ή τον γάμο σας, με επικοινωνία και διπλωματικούς τρόπους. Ότι και να συμβαίνει θα το ξεπεράσετε.