Κριός :  Οι μόνιμες βολές που σας έρχονται από τον άνθρωπο σας, είναι για το αισθηματικό σας παρελθόν. Για την ανασφάλεια του, πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι.

Ταύρος : Τώρα που έχετε πάνω σας τον Ουρανό, σίγουρα η ματιά σας, θα γίνει διαφορετική και πολλή πιο ώριμη, σε ότι αφορά σχέσεις, συνεργασίες και φιλίες.

Δίδυμοι : Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο και πιο θετικό θα είναι και το αισθηματικό κλίμα με τον άνθρωπο σας. Μπορεί να περάσατε μια επικοινωνιακή κρίση, αλλά αυτό τελειώνει.

Καρκίνος : Ανοίγουν άμεσα οι δρόμοι, για την εργασία και τις επενδύσεις σας. Από το τελευταίο 10ήμερο του Μαΐου, θα χρειαστεί να κάνετε νέες επαφές και ταξίδια.

Λέων : Σας απασχολεί η απόκτηση απογόνου και η διαμόρφωση μιας σοβαρής οικογένειας. Αυτό θα πρέπει και να το κουβεντιάσετε με τον άνθρωπο σας.

Παρθένος : Η αχαριστία είναι κάτι που σας προκαλεί αποστροφή. Το έχετε ζήσει αυτό το διάστημα μέσα σε σχέσεις σε όλο του το μεγαλείο. Και η ζωή απλά συνεχίζεται.

Ζυγός : Αν τελικά δεν σας βολεύει, αυτή η εργασία ή σας χαλάει την ψυχολογία…σίγουρα θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να ψάξετε για κάτι πιο κατάλληλο.

Σκορπιός : Ζείτε και υπάρχετε για αυτόν τον νέο έρωτα που έχει έρθει απροσδόκητα στην καθημερινότητα σας. Μέσα στο Καλοκαίρι, σίγουρα θα δεσμευτείτε.

Τοξότης : Οι καταστάσεις στην εργασία και στα οικονομικά σας, αλλάζουν – βελτιώνονται και αυτό θα σας δώσει πιο ισχυρά πατήματα για να λύσετε όλες τις υποθέσεις, που σας προβληματίζουν.

Αιγόκερως : Ακούτε πολλά και δεν πιστεύετε ακόμη τίποτα. Το παρελθόν πια σας έχει διδάξει, ότι μόνο μέσα από τις πράξεις θα λάβετε και τις αποδείξεις που ζητάτε.

Υδροχόος : Με την κυβερνήτη σας,  να έχει περάσει στον Ταύρο, σίγουρα η διάθεση σας έχει αλλάξει και μια πιο αισιόδοξη στάση ζωής, θα εγκατασταθεί μόνιμα στην καθημερινότητα σας.

Ιχθείς : Θέλετε τις συμβουλές των φίλων σας. Ότι και να σας αναφέρουν, την τελική απόφαση την έχετε μόνο εσείς. Επίσης, πάρτε τον χρόνο που σας χρειάζεται.