ΚΡΙΟΣ :  ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Σας διακρίνει μια παραπάνω νευρικότητα αυτές τις ημέρες, και μάλλον ο σύντροφο σας, έχει ήδη την δικαιολογημένη απορία, για το τι μπορεί να σας συμβαίνει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Θα ξεχαστείτε μόνο μέσα από την εργασία σας, από όλους αυτούς τους παλιούς έρωτες που σας έχουν προβληματίσει.  Τουλάχιστον αυτό το διάστημα, θα είστε και πιο άνετοι οικονομικά.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μπορεί να μην έχετε καταφέρει, να διώξετε από τις σκέψεις σας, έναν πρώην σύντροφο σας, αλλά με την Ήλιο να σας επισκέπτεται, σίγουρα κάτι νέο θα σας τραβήξει την προσοχή.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι ρομαντικές αποδράσεις, που κατά καιρούς σας προτείνει ο άνθρωπος σας, θα φέρουν και μέσα στην εποχή των Διδύμων, ίσως και μια πρόταση για γάμο ή συμβίωση υπό επίσημη βάση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Μην κάνετε αυτήν την εποχή παραπάνω προσπάθειες για να έρθετε πιο κοντά σε έναν πρώην σας. Υπάρχουν ακόμη πολλές δυσκολίες, για μια επανασύνδεση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Τα αγαπημένα πρόσωπα από το περιβάλλον σας, έχουν ήδη εκφράσει τις ανησυχίες τους, για την αισθηματική σας ζωή. Δείτε πιο καθαρά τι συμβαίνει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Πολλές οι επαγγελματικές σας συζητήσεις  και ταξίδια, που έχουν προκύψει αυτό το διάστημα. Μέσα στις τελευταίες ημέρες του Μαΐου, θα δείτε και το οικονομικό αντίτιμο.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι πληροφορίες που θα μάθετε για το άτομο που σιωπηλά έχετε ερωτευτεί, θα σας ξαφνιάσουν ίσως και πολύ ευχάριστα. Οι μέρες έχουν επικοινωνιακές προσεγγίσεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Ο σύντροφος σας, θέλει να βγάλει στην επιφάνεια, κάποια σημαντικά ζητήματα που τον απασχολούν και ειδικά από την δική σας συμπεριφορά.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Έχετε δείξει ατελείωτη κατανόηση για τον άνθρωπο σας και τις ανάγκες του. Από τον νέο μήνα, σίγουρα όλες οι καταστάσεις θα έρθουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η μέρα σας θα είναι γεμάτη από απαιτήσεις, από φίλους, συνεργάτες και το ταίρι σας. Δυναμικό ζώδιο είστε σίγουρα, άρα όλοι θα πάρουν αυτό που θέλουν από εσάς.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Κοιτάτε με μεγαλύτερη πια προσοχή, κάποιον που κάτω από τον τίτλο του συναδέλφου, σας μιλάει διαφορετικά. Ένας έρωτας κρυφός είναι σίγουρα στα σκαριά.

Ερωτική Τύχη: 10/10