Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Η ερωτική σας παρόρμηση για να φέρετε και πάλι την αγάπη μέσα στην σχέση σας, σίγουρα θα πιάσει τόπο. Σε δεύτερο στάδιο, θα δείτε και τα οικονομικά σας, θα  βελτιώνονται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο και ένα ταξίδι, σίγουρα θα ήταν ιδανικό. Εσείς που είστε αισθηματικά αδέσμευτοι, θα έχετε και τις ευκαιρίες, για προσωπικές συναναστροφές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Δεν θέλετε υποδείξεις από κανέναν και αυτό είναι κάτι που ο σύντροφος σας, το έχει καταλάβει…και είναι θέμα λίγου χρόνου, να βελτιώσει την συμπεριφορά του.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Δεν είστε εσείς για ακραίες καταστάσεις και προβλήματα. Προτιμάτε αυτήν την εποχή, να δώσετε παραπάνω χρόνο σε εργασία και οικογένεια, και μακριά από λάθη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Υπάρχουν διάφορα προβλήματα, μέσα στην σχέση σας, που έχουν σαν αφετηρία τους την οικογένεια και τα περιβάλλοντα του ταιριού σας. Φροντίστε να είστε διακριτικοί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Θα διαπιστώσετε ότι κάποιος που κινείται στους φιλικούς σας κύκλους, αυτήν την εποχή κάνει μια μεγαλύτερη προσπάθεια, για να περνάει περισσότερο χρόνο κοντά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Υπάρχουν πολλά ιδιαίτερα βλέμματα μέσα στην δουλειά σας, που ακόμη δεν μπορείτε να εξηγήσετε.  Αφήστε αυτόν που ενδιαφέρεται, να κάνει τα πρώτα βήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Το μυαλό σας, είναι γύρω από τα οικονομικά σας που πρέπει μέσα στο επόμενο διάστημα να σταθεροποιηθούν, αν τελικά ζητάτε να κάνετε και κάτι περισσότερο μέσα στην αισθηματική σας ζωή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Όπου και να  βρίσκεστε, ότι και να κάνετε θα βρεθεί ο τρόπος για να συναντηθείτε άμεσα με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και να μιλήσετε πιο σοβαρά πια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Στον δεσμό σας, πρέπει κάποια ζητήματα να λυθούν και πριν να έρθει ο νέος μήνας. Το καλό είναι, ότι θα δείτε τον άνθρωπο σας, να προσπαθεί περισσότερο για εσάς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Οι τύψεις που έχει κάποιος πρώην αγαπημένος σας, καθότι σας έχει αδικήσει, θα τον κάνουν να έρθει πιο κοντά σας μέσα από επικοινωνίες και απολογίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Δώστε παραπάνω χρόνο στον άνθρωπο σας, που έχει μια δύσκολη κατάσταση στην ζωή του. Από τα τέλη του μήνα Μαΐου, όλα θα έχουν και πάλι αποκατασταθεί πλήρως.