Κριός : Δεν έχει καμία σημασία, τι έγινε στο παρελθόν και πόσο πιεστήκατε μέσα σε σχέσεις. Τώρα ξέρετε πια τι θέλετε και από ποιον. Μιλήστε όσο πιο καθαρά μπορείτε.

Ταύρος : Διώξτε από τις σκέψεις σας, όλα τα αρνητικά σενάρια που έχετε για τον άνθρωπο σας, και ιδανικά λύστε όλες τις απορίες σας μέσα από ένα ώριμο διάλογο.

Δίδυμοι : Δεν είστε εσείς τα ζώδια που μπορείτε, να περιμένετε και να συγχρονίζεστε με τους ρυθμούς των άλλων. Τώρα που πλησιάζει ο Ήλιος πάνω σας, πολλά θα αλλάξουν.

Καρκίνος : Κινήσεις ιδιαίτερα ευχάριστες θα κάνει ο άνθρωπος σας, που θα κλείσουν τις προσβάσεις, από το παρελθόν του. Κάντε και εσείς από την μεριά σας, κάτι ανάλογο.

Λέων : Πολλά τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα μέσα στην εργασία σας, και εσείς θα πρέπει να είστε εκεί έτοιμοι, να τα αντιμετωπίσετε τα πάντα με επιτυχία.

Παρθένος : Οι προτάσεις γάμου – δημιουργίας οικογένειας σας πλησιάζουν. Είναι κάτι που ο σύντροφος σας, το στριφογύριζε εδώ και καιρό στο κεφάλι του, και τώρα θα σας το αποκαλύψει.

Ζυγός : Οι πρόχειρες λύσεις, εσάς δεν σας εκφράζουν. Ζητάτε από τον άνθρωπο σας, να πράξει πιο σοβαρά και μόνιμα, για την ομαλή πορεία της σχέσης.

Σκορπιός : Οι επικοινωνιακές αντιπαλότητες, που λαμβάνετε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, έχουν αρχίσει και σας ενοχλούν. Μιλήστε άμεσα και διευθετήστε το.

Τοξότης : Αν έχετε πια πάρει κάποιες μη αναστρέψιμες αποφάσεις για την σχέση σας, καλύτερα να τις συζητήσετε με το ταίρι σας, όταν και αυτό θα έχει βγει από τα δικά του προβλήματα.

Αιγόκερως :  Οι μέρες έχουν να σας δώσουν ειδήσεις- ευκαιρίες και πολλά χαρμόσυνα γεγονότα. Ενεργοποιηθείτε και δρομολογείστε καταστάσεις που εκκρεμούν.

Υδροχόος : Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας ενοχλεί ή να σας προκαλεί ποικίλα προβλήματα, μέσα στην ερωτική σας σχέση. Χρήμα πέφτει στα χέρια σας.

Ιχθείς : Πρέπει να αφοσιωθείτε περισσότερο στην εργασία και στα οικονομικά σας πλάνα. Θα σας έρθουν προτάσεις για ενδιαφέρουσες συνεργασίες, που πρέπει να μελετήσετε.