ΚΡΙΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν θέλετε ακόμη να μιλήσετε στον σύντροφο σας, για κάποια ζητήματα που πρέπει άμεσα να βελτιωθούν στην σχέση σας. Από τον Ιούνιο, όλα θα είναι πιο εύκολα για εσάς.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Η ανευθυνότητα και η επιπολαιότητα που υπάρχει από την μεριά του ταιριού σας, σας έχει κάνει να αισθάνεστε ότι αυτή η σχέση ίσως και να μην είναι, αυτό που τελικά ζητούσατε.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Υψηλές είναι οι ταχύτητες σας, και αυτό θα σας φέρει και αρκετό χρήμα – ανέσεις – ευκαιρίες, για να λύσετε προβλήματα που έχουν μαζευτεί εδώ και καιρό.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Είναι θετικό το διάστημα αυτό και μέχρι τις αρχές του Καλοκαιριού, για να βάλετε επιτέλους σε μια σειρά, τις καταστάσεις στην ερωτική και την επαγγελματική σας ζωή.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Έχετε κλειστεί στον εαυτό σας, και σίγουρα ούτε λόγος για μια νέα σχέση. Τουλάχιστον δώστε τον καλύτερο σας εαυτό, σε εργασία και δημιουργικές δραστηριότητες.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Θα πρέπει να μιλήσετε τον σύντροφο σας, για τις αλλαγές που έρχονται στον εργασιακό σας τομέα, έτσι ώστε να ξέρει και αυτός τι να περιμένει και πώς να προσαρμοστεί.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Με το χέρι στην καρδιά εξομολογείστε τους οικείους σας, ότι δεν είσαστε ικανοποιημένοι, από την ερωτική σας σχέση και ότι μάλλον θα πρέπει να πάρετε πιο σοβαρές πια αποφάσεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Χρειάζεστε και λίγο χρόνο μόνοι σας, προκειμένου να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε για την εργασία και την οικογένεια σας, που έχουν μόνιμες απαιτήσεις από εσάς.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Είσαστε φρεσκο –ερωτευμένοι! Αυτό σαν μια κατάσταση που έχετε καιρό να βιώσετε, θα πρέπει να την διαχειριστείτε με σύνεση αλλά και δώσετε το προσωπικό σας στίγμα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Είναι μια ιδανική εποχή, και μέχρι τις αρχές του Θέρους, που μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράματα για την δουλειά σας, αλλά και την αισθηματική σας σχέση.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Κάποιοι συνάδελφοι σας έχουν στοχοποιήσει, και μάλλον έχει έρθει το σημείο το χρονικό που πρέπει με έμμεσο τρόπο, να βάλετε τα πράματα στην θέση τους.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Φαίνεται ότι ο σύντροφος σας, έχει καταλάβει όλα αυτά που του έχει πει – ζητήσει,  και θέλει να τα εφαρμόσει προκειμένου η μεταξύ σας σχέση, να βρει την ισορροπία της.

Ερωτική Τύχη: 10/10