Άρης τετράγωνο Ουρανός

Η ανησυχία και η υπερένταση που νιώθετε σήμερα σας ωθεί να δραστηριοποιηθείτε με κάθε τρόπο, προκειμένου να εκτονώσετε αυτήν την ενέργεια. Πραγματοποιήστε τις σημερινές προγραμματισμένες δραστηριότητές σας, αποφεύγοντας την προκλητική συμπεριφορά, γιατί δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε σκληρές αντιπαραθέσεις. Ωστόσο, αν δεν είχατε οργανώσει κάτι, μην το κάνετε μόνο και μόνο για να ξεθυμάνετε, γιατί εξαιτίας του εκνευρισμού που νιώθετε, ίσως να αναμειχθείτε σε συγκρούσεις, που μπορούν εύκολα να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο. Μην οδηγείτε νευρικά, μην υποπίπτετε σε παραβάσεις και μην εκφράζεστε με απρέπεια. Ψυχραιμία. 

Σελήνη σε κενή πορεία όλη μέρα

Δεδομένου ότι η Σελήνη δε σχηματίζει όψεις με κανέναν πλανήτη σήμερα, η μέρα θα επηρεαστεί απόλυτα από την, ούτως ή άλλως, κυρίαρχη όψη των ημερών, που δεν είναι άλλη από το τετράγωνο Άρη-Ουρανού. Περιορίστε, λοιπόν, σήμερα δραστηριότητες ή επαφές με ανθρώπους που σας σας προκαλούν εκνευρισμό, ενώ θα ήταν συνετό να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε όλα τα θέματα που θα σας απασχολήσουν.

Ιδιαίτερη προσοχή σήμερα: Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχετε πλανήτες κοντά στη μηδενική μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού η επιρροή του τετραγώνου Άρη-Ουρανού εξαρτάται από τους τομείς που επηρεάζει στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.