Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Θέλετε να κάνετε κάποιες πιο ώριμες πια συζητήσεις με το ταίρι σας. Υπάρχουν πια παλιά και νέα προβλήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Δεν ξέρετε αν όλα αυτά τα υπέροχα που έρχονται, από την μεριά του νέου συντρόφου σας, είναι αληθή ή μόνο ένας υπερβολικός τρόπος, για να σας εντυπωσιάσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Η δύναμη που έχετε αυτήν την εποχή στα χέρια σας, είναι οικονομική. Από τις 21/05 και μετά φροντίστε να την αξιοποιήσετε περισσότερο, για να εξασφαλίσετε το μέλλον σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Ένας χωρισμός, πάντα πονάει και τις δύο πλευρές. Στην τωρινή φάση που είσαστε η μόνη ανακούφιση σας είναι οι καλές σας παρέες, ίσως και κάποια μικρά ταξίδια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Τα οικονομικά σας, έχουν ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο – προϋπολογισμό σας, και πρέπει να δείτε πως μπορείτε άμεσα να τα επαναφέρετε στα κανονικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Η σχέση που έχετε, έχει δώσει πια τα αποδεικτικά στοιχεία, για εσάς που είστε και τόσο καχύποπτοι, ότι μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες, μπορείτε να κάνετε και το επόμενο βήμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Αναρωτιέστε τελικά, μήπως το δικό σας το κριτήριο στην επιλογή συντρόφων φταίει, και για ακόμη μια φορά έχετε κάνει λάθος στον άνθρωπο, που έχετε δίπλα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Τυχόν μικρά εμπόδια που έχουν φυτρώσει στην εργασία σας, θα ξεπεραστούν από την νέα εβδομάδα, όπου και οι λύσεις θα σας έρθουν από συνεργάτες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Οι αλλαγές στην δουλειά και στην καθημερινότητα του ταιριού σας, σας έχουν ήδη κάνει να αισθάνεστε άσχημα. Μιλήστε μαζί του, και δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Μόνο καλές είναι για το ζώδιο σας, οι αστρολογικές όψεις της εποχής, που θα σας φέρουν πιο κοντά στα τελικά αποτελέσματα γύρω από συνεργασίες και νέα ανοίγματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Ένα ταξίδι – δώρο θα σας κάνει ο σύντροφο σας, που θέλει με αυτόν τον τρόπο, να εξιλεωθεί για όλα αυτά που έχει κάνει. Απολαύστε το και συγχωρέστε τον!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Οι αντοχές σας έχουν πραγματικά δοκιμαστεί, με όλα αυτά που περνάτε. Έχει έρθει ο καιρός, που πρέπει να πείτε τις αλήθειες σας, έξω από τα δόντια.