Κριός : Ακόμη δεν έχετε κάνει την επόμενη κίνηση σας, προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Καλύτερα και πρώτα να περιμένετε κάτι, από την δική του μεριά.

Ταύρος : Μην ζείτε πια μέσα στο αισθηματικό άγχος. Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα να πιέζεστε και να κάνετε πράματα που υπό άλλες συνθήκες, ούτε καν θα σκεφτόσασταν.

Δίδυμοι : Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του μήνα, σας έχουν ευχάριστες εκπλήξεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Μερικοί, με πολύ μεγάλη τους χαρά θα φύγουν για το εξωτερικό.

Καρκίνος : Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, πρώτη φορά σας βλέπουν τόσο σκεπτικούς. Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή, και είναι σοβαρές.

Λέων : Μετρήστε και ζυγίστε όλα αυτά τα καλά, που σας προσφέρει ο άνθρωπος σας και αυτή η σχέση. Μέσα στο Καλοκαίρι, θα έχετε μια αιφνίδια πρόταση γάμου.

Παρθένος : Δεν μπορείτε άλλο να προσποιήστε ότι όλα είναι καλά. Δεν είναι τελικά. Μιλήστε με το ταίρι σας, και φωτίστε τα προβλήματα μαζί όμως με τις λύσεις τους.

Ζυγός : Οι δύσκολες μέρες των οικονομικών σας έχουν τελειώσει και τώρα όλα για το ζώδιο σας, θα είναι πιο εύκολα. Προσέξτε μόνο μην κάνετε τα παλιά λάθη…και στο τώρα.

Σκορπιός : Έχουν γίνει οι απαραίτητες συζητήσεις πια με τον άνθρωπο σας, γύρω από το μέλλον σας, και το μόνο που απομένει είναι τα εργασιακά σας, να σταθεροποιηθούν.

Τοξότης : Μπορεί να υπάρχουν περίεργες καταστάσεις μέσα στην δουλειά σας, αλλά καλύτερα να κρατήσετε ένα ταπεινό προφίλ και να λειτουργήσετε διακριτικά.

Αιγόκερως : Είσαστε φορτισμένοι από κάποια τρίτα ζητήματα της ζωής σας. Αυτό το βγάζετε άθελα σας, στον σύντροφο σας, ο οποίος και στεναχωριέται.

Υδροχόος : Το στίγμα σας το έχετε δώσει ξεκάθαρα προς την νέα γνωριμία που σας έχει γητεύσει. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έρθουν και οι σχετικές προτάσεις.

Ιχθείς : Μην δώσετε αφορμή, στον άνθρωπο σας, να χάσει την ερωτική του εμπιστοσύνη στον πρόσωπο σας, μόνο και μόνο από έναν καυγά σας.