ΚΡΙΟΣ :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Είσαστε ερωτικά αναστατωμένοι, και αυτό είναι κάτι που ήδη φαίνεται στον λόγο και στις κινήσεις σας. Αυτήν την φορά, μην το ανακοινώσετε στον κύκλο σας, αν πρώτα δεν είστε σίγουροι.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Έχετε χάσει τον ύπνο σας πραγματικά, με αυτή την σχέση που έχει πολλά και αδικαιολόγητα πια σκαμπανεβάσματα. Αυτό μέχρι να λήξει ο Μάιος, θα πρέπει να το διευθετήσετε.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Ξέρετε ότι ο πρώην σας ακόμη σας αγαπάει, αλλά οι καταστάσεις που σας χωρίζουν ακόμη είναι άλυτες. Από τις αρχές του Ιουνίου, κάποιες μικρές αλλαγές θα προκύψουν.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Κάτι ξέρετε για την παρελθούσα αισθηματική ζωή του συντρόφου σας, και αυτό σας ανησυχεί. Για να μην γιγαντωθεί όλο αυτό μέσα στο μυαλό σας, καλύτερα να το συζητήσετε.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΛΕΩΝ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Ένα έκτακτο ταξίδι, θα προκύψει μέσα στις επόμενες εβδομάδες από την εργασία σας. Με τόση κινητικότητα πιθανόν και να δείτε, κάποιον παλιό σας ερωτικό γνώριμο.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Είναι λίγο μπερδεμένα να συναισθήματα σας, για τον άνθρωπο που έχετε τώρα κοντά σας. Αν έχει συμβεί κάτι, και θέλετε διευκρινήσεις, καλύτερα να τις ζητήσετε άμεσα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Οι φίλοι σας, έχουν παράπονα που τους έχετε εγκαταλείψει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, για να δοθείτε σε αυτόν τον νέο μεγάλο σας έρωτα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Τα προσωπικά σας μυστικά, και πιο συγκεκριμένα τα ερωτικά, μην τα αναφέρετε σε άτομα που τώρα μόνο έχετε συμφιλιωθεί. Δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Με τόσα θέματα που έχετε στην εργασία και στην καθημερινή σας ρουτίνα, είναι και λίγο δύσκολο να δώσετε και περισσότερο χρόνο σε έρωτες και συναισθήματα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

 Η τύχη η οικονομική σας πλησιάζει και μέσα στον τρέχοντα μήνα, σας δίνει ευκαιρίες, για να κλείστε παλιές σας υποθέσεις και να αισθανθείτε και πολύ πιο ασφαλείς για το μέλλον.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Αυτά που έχετε μέσα  στην καρδιά σας δεν τα ξέρει κανένας. Καλύτερα να τα κρατήσετε μυστικά και μόνο για εσάς, και μέχρι να βρεθεί ο επόμενος έρωτας, που θα σας ανανεώσει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πιθανόν κάποια άσχημα κουτσομπολιά να έρθουν στα αυτιά σας, για τον πρώην σύντροφο σας, και την ιδιαίτερη δύσκολη φάση της ζωή τους, αυτό το τελευταίο διάστημα.

Ερωτική Τύχη: 10/10