Κριός : Μην ντρέπεστε για τις προσωπικές σας επιλογές, όσο και οι άλλοι να σας πολεμούν. Εσείς ξέρετε τι κάνετε και είναι θέμα λίγου χρόνου, για να αποζημιωθείτε επ΄αυτού.

Ταύρος : Το φιλικό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον, σας ασκεί υπερβολικά μεγάλη πίεση, για να ξεκαθαρίσετε το αισθηματικό σας παρόν. Πιθανόν και να έχουν και κάποιο δίκιο.

Δίδυμοι : Δεν ξέρετε ακόμη τίποτα, για αυτό τον νέο έρωτα που έχει έρθει στην ζωή σας. Μην αποκαλύπτετε πολλά, και μέχρι να σιγουρευτείτε για τις προθέσεις του.

Καρκίνος : Αυτή η υπέροχη αισθηματική σχέση, έχει φτάσει σε ένα επίπεδο, που πρέπει να δώσει και έναν πιο επίσημο χαρακτήρα πλέον, στην μελλοντική της πορεία.

Λέων : Δεν έχετε ακόμη πάρει τις αποφάσεις σας, γύρω από τις πιεστικές προτάσεις που σας έρχονται, από έναν πρώην σύντροφο σας, για μια νέα – διαφορετική επανένωση.

Παρθένος : Ειδικά στην αγάπη και τις αισθηματικές σχέσεις, ότι λάμπει σίγουρα δεν είναι χρυσός! Πολλά αυτά που σας υπόσχονται, αλλά ακόμη πράξη καμία.

Ζυγός : Μην αποκαλύπτετε στους φίλους και στους οικείους σας, τα μυστικά και το παρελθόν του ανθρώπου σας. Ίσως και μέσα σε αυτούς, να υπάρχουν κάποιοι που σας ζηλεύουν.

Σκορπιός : Υπάρχουν κάποιες μικρές επικοινωνιακές δυσκολίες, μέσα στον εργασιακό σας χώρο, που από την νέα εβδομάδα, θα πρέπει να τις λύσετε.

Τοξότης : Ο ιδιαίτερος σας χαρακτήρας, που δεν είναι και ότι πιο εύκολο για έναν καινούργιο άνθρωπο να τον αποκωδικοποιήσει, μάλλον έχει προκαλέσει σε φιλικό επίπεδο έναν νέο έρωτα.

Αιγόκερως : Δεν χρειάζεται κάθε φορά, που θυμώνετε με τον άνθρωπο σας, να του αναφέρετε τα λάθη – παραλήψεις – αστοχίες της δικής του ζωής. Δεν είναι σωστό!

Υδροχόος : Έχετε κάνει πέραν του δέοντος υπομονή και αυτό μάλλον έχει κάνει και τον σύντροφο σας, να είναι λίγο χαλαρός μέσα στην σχέση σας. Βρείτε τρόπους ανανέωσης.

Ιχθείς : Οι προτροπές του ανθρώπου σας, για να έρθετε και πάλι στους κανονικούς σας ρυθμούς, τελικά θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε και την καλή σας ψυχολογία.