ΚΡΙΟΣ: Για τους δεσμευμένους του ζωδίου, είναι μία εβδομάδα κατά την οποία παίρνετε από κοινού αποφάσεις με το/τη σύντροφό σας για ζητήματα που αφορούν στη σχέση σας και σε νέα ξεκινήματα. Μπορεί να είναι μία περίοδος, ωστόσο, που θα δείτε να ανατρέπονται πολλά από τα σχέδιά σας. Παρ’ όλα αυτά, μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι αυτό είναι κάτι απαραίτητα κακό. Γύρω στις 20 Μαΐου, έρχεται μία σημαντική αλλαγή, ξαφνική και ταυτόχρονα ευχάριστη. Αξιοποιήστε τη σωστά, ούτως ώστε να έχει διάρκεια και να επωφεληθείτε πλήρως από τα ευεργετικά της αποτελέσματα. Μείνετε μακριά από διενέξεις, ούτως ώστε να μην χαλάσετε ό,τι καλό έχει να σας προσφέρει αυτή η αναπάντεχη και θετική ανατροπή. Οι αδέσμευτοι θα δείτε στον ορίζοντα την προοπτική ενός νέου ξεκινήματος, το οποίο έχει τις προδιαγραφές να μετατραπεί σε κάτι σταθερό και -γιατί όχι- σοβαρό. Οτιδήποτε ξεκινήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες, να είστε σίγουροι πως θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, με πολλά σκαμπανεβάσματα, τόσο όσον αφορά στο συναίσθημα, όσο και στο πάθος. Τι ιδανικότερο για εσάς, που τόσο εύκολα βαριέστε; Τα πιο ευχάριστα σάς περιμένουν γύρω στις 20 του μήνα, αρκεί βέβαια κι εσείς να επιδείξετε σύνεση και να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις, που για να είμαστε ειλικρινείς, είναι ίδιον του ζωδίου σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσετε ότι η εξονυχιστική ανασκόπηση που κάνετε στη σχέση σας, σας κρατά μακριά από περιττούς συναισθηματισμούς και σας βοηθά να την οδηγήσετε σε ιδιαίτερα σωστά μονοπάτια, κάνοντας χρήση του πιο δυνατού σας όπλου και αυτό δεν είναι άλλο από την τετράγωνη λογική σας. Μερικοί θα έλεγαν ότι πολλές φορές αυτή σας η ιδιότητα σας κάνει πιο απρόσιτους, αλλά στην παρούσα φάση, μόνο κέρδος μπορεί να σας φέρει. Αν δεν επιτρέψετε σε εξωτερικούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα προβλήματα στον επαγγελματικό σας τομέα, να εισβάλουν στο ζωτικό χώρο ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, τότε από την Κυριακή και μετά θα δείτε ότι τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε πνευματικό επίπεδο θα έρθετε πολύ κοντά με το/τη σύντροφό σας, γεγονός που θα επιβεβαιώσει την ορθότητα των πρότερων σχετικών χειρισμών σας. Όσοι/όσες δε βρίσκεστε σε σχέση, εστιάζετε την προσοχή σας σε πιο πρακτικά ζητήματα, που αφορούν περισσότερο στην καθημερινότητά σας και λιγότερο στα αισθηματικά σας, ωστόσο προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστεί ένα ενδιαφέρον πρόσωπο, το οποίο μπορεί ήδη να γνωρίζετε και να σας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν. Υπάρχουν προοπτικές νέου ξεκινήματος, αρκετά θετικού και συναισθηματικά ισχυρού.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι/όσες βρίσκεστε σε σχέση θα παρατηρήσετε ότι και εσείς και το ταίρι σας θα έχετε διάθεση για έντονες διασκεδάσεις και κοινές συγκινήσεις. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε εξόδους, σε πράγματα που μπορεί να μην είχατε την ευκαιρία να κάνετε μαζί, ακόμα και σε ανταλλαγή μικρών ή και μεγαλύτερων δώρων. Η καλή σας διάθεση θα σας κάνει πιο…ανοιχτοχέρηδες, αλλά είναι για καλό. Προς το τέλος της εβδομάδας, βέβαια, συμβαίνει κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ευεργετικό: Μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας, που μπορεί να σχετίζεται με αύξηση, εξασφάλιση, προαγωγή κ.ο.κ., έρχεται να ενισχύσει πιθανές επισημοποιήσεις στη σχέση σας. Από την άλλη, είναι γνωστό, ότι οι Δίδυμοι έχουν συχνά τη φήμη αιώνιων εργένηδων, πολλές φορές «αλλεργικών» με τη δέσμευση, ωστόσο οι αδέσμευτοι θα έχετε μία εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη και αυτή σχετίζεται με τη γνωριμία σας με νέο πρόσωπο, ενώ θα βρίσκεστε σε διασκέδαση ή μέσω φιλικού προσώπου. Αυτή η εξαιρετικά αναπάντεχη και θετική τροπή, θα σας γεννήσει την επιθυμία, με τη βοήθεια βέβαια και της αναγκαίας πλανητικής εύνοιας για κάτι τέτοιο, να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Ένα βήμα που θα πραγματοποιηθεί, βοηθώντας σας να εξελιχθείτε τόσο συναισθηματικά όσο και πνευματικά. Θα διαπιστώσετε κι εσείς ότι η ωρίμανση -σε όλους τους τομείς- τελικά σας πάει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας, αυτήν την εβδομάδα, θα δεχτείτε τη σημαντικότατη βοήθεια των φιλικών σας προσώπων, τα οποία θα σας παράσχουν συμβουλές που θα λειτουργήσουν καταλυτικά για την εξέλιξη της σχέσης σας. Θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε αντικειμενικότερα το δεσμό σας, χωρίς το συναισθηματικό φίλτρο, που -πολύ συχνά- χρησιμοποιείτε για να πάρετε αποφάσεις. Θα σας κάνουν να δείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία τα δεδομένα της σχέσης σας και θα αντιληφθείτε ότι η αρωγή τους αυτή θα είναι τελικά ανεκτίμητη, καθώς προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να συζητήσετε με το ταίρι σας για σοβαρά ζητήματα που μπορεί να αφορούν σε κοινό ταξίδι, γάμο, ακόμα και την πιθανότητα ενός παιδιού. Όσοι/όσες δεν έχετε ταίρι, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε, καθώς υπάρχει πιθανότητα γνωριμίας με άτομο που θα συναντήσετε στο φιλικό σας περιβάλλον, το οποίο, προς ευχάριστη έκπληξή σας, θα έχει σοβαρές προθέσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα αυτό το άτομο, μέσα από διάφορες κοινές σας διασκεδάσεις και μετακινήσεις, στοιχεία που θα «σπάσουν» τον πάγο και θα δημιουργήσουν προδιαγραφές οικειότητας. Αυτές οι ρομαντικές σας έξοδοι έρχονται σαν όαση μετά από την έρημο των προηγούμενων διαστημάτων.

ΛΕΩΝ: Οι έχοντες ταίρι, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προβλέπεται ότι θα συγκρουστείτε αρκετά με το/τη σύντροφό σας, καθώς και οι δύο έχετε επιτρέψει σε εξωγενείς παράγοντες, δουλειά, οικονομικά κ.τ.λ., να παρεισφρήσουν στη σχέση σας και να κάνουν το κλίμα βαρύ μεταξύ σας. Υπάρχουν δυσαρμονικές όψεις που τους επηρεάζουν σχεδόν όλους, αλλά εσείς ειδικά φαίνεται να επιτρέπετε στις δυσκολίες να επιδρούν πάνω σας πολύ περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε και αυτό, βέβαια, έχει κόστος στη σχέση σας. Μην επιτρέψετε στο θυμό να γίνει σύμβουλός σας και κυρίως μη λάβετε σημαντικές αποφάσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Καλύτερα να τηρήσετε την προσφιλή σας συνήθεια στην παρούσα φάση και αυτή δεν είναι άλλη από τη λατρεμένη σας αναβολή, η οποία τώρα είναι χρησιμότερη από ποτέ. Οι ελεύθεροι, αν και θα προχωρήσετε σε διάφορες γνωριμίες, καλό θα ήταν να μην ανοιχτείτε και κυρίως να μην επενδύσετε συναισθηματικά, καθώς οι άνθρωποι που θα έχετε απέναντί σας δε θα είναι αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας, κυρίως λόγω των γενικότερων συγκυριών. Όσον αφορά σε άτομα που ήδη γνωρίζετε και μπορεί να σας ενδιαφέρουν, το πιο συνετό είναι να περιμένετε και να προχωρήσετε σε όποια κίνηση σχεδιάζατε από τις 20 του μήνα και μετά. Για την ώρα, κρατήστε διακριτικές αλλά σωτήριες αποστάσεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να ταλαιπωρηθήκατε αρκετά, κυρίως εξαιτίας της ανελέητης ρουτίνας που είχε διαβρώσει τη σχέση σας, όμως τώρα εισερχόμαστε σε μία «διαπραγματευτική» περίοδο κατά την οποία θα αξιολογήσετε εκ νέου τη σχέση σας, θα εξετάσετε τα αίτια της ρουτίνας που τη χαρακτήριζε -τουλάχιστον μέχρι πρότινος- και δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε στο συμπέρασμα ότι τελικά δε φταίει κανένας άλλος παρά η έλλειψη κοινών ενδιαφερόντων. Βάση αυτού, θα αποφασίσετε να λύσετε το θέμα, είτε βρίσκοντας κοινές δραστηριότητες, είτε ταξιδεύοντας και προς το τέλος της εβδομάδας, με μεγάλη ανακούφιση, θα δείτε να αναζωπυρώνεται το πάθος μεταξύ σας, να ξαναγνωρίζεστε και να νιώθετε και πάλι ερωτευμένοι. Οι ελεύθεροι, είστε κατά βάση εστιασμένοι στην καριέρα σας, παραμελώντας όχι μόνο τις συναισθηματικές σας ανάγκες, αλλά ακόμα και την προσωπική σας ψυχαγωγία και διασκέδαση. Συνεπώς, οι όποιες πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιον ή κάποια εντοπίζονται σε συναντήσεις για δουλειά, σε επαγγελματικά δείπνα κ.ο.κ. Μη βιαστείτε να απορρίψετε το ενδεχόμενο να προχωρήσετε με το άτομο που θα γνωρίσετε, σκεπτόμενοι ίσως την καριέρα σας, καθώς υπάρχουν θετικές προοπτικές για κάτι σοβαρότερο, το οποίο ωστόσο θα διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σας και θα σας ενθουσιάσει. Αρκεί, βέβαια, όπως είπαμε να του δώσετε την ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ: Τόσο για τους δεσμευμένους, όσο και για τους αδέσμευτους είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα δοκιμαστούν τόσο η υπομονή σας όσο και τα όριά της. Οι πλανητικές όψεις για εσάς δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές στον αισθηματικό τομέα, κάτι που μεταφράζεται σε νεύρα, δυσφορία ακόμα και εκρήξεις οργής. Οι δεσμευμένοι, είναι σημαντικό να θυμάστε, όσο δύσκολο και αν σας είναι αυτό, πως δε χρειάζεται να κάνετε χρήση του πιο δυνατού σας όπλου, της λεκτικής σας δεινότητας, καθώς μπορεί να επιφέρει οριστικά αποτελέσματα. Σκεφτείτε αν η στιγμιαία εκτόνωση του θυμού σας, ο οποίος πολύ πιθανά να τροφοδοτείται από παράγοντες πλήρως εξωγενείς -όπως είναι η εργασία σας-, αξίζει το τέλος της σχέσης σας. Αντί, λοιπόν, να αναλωθείτε σε έντονες συγκρούσεις, που δε θα οδηγήσουν και πουθενά, προτιμήστε την εκτόνωση μέσω της δουλειάς, που θα βοηθήσει σημαντικά στην εξισορρόπησή σας. Άλλωστε, λίγοι είναι τόσο καλοί στη δουλειά τους, όσο ένας αφοσιωμένος Ζυγός. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καλό είναι να αποφύγετε να προχωρήσετε σε γνωριμίες ή, αν κάτι τέτοιο συμβεί, προσπαθήστε να τηρήσετε στάση αναμονής μέχρι να διαπιστώσετε αν το άτομο που σας ενδιαφέρει, αξίζει τη συναισθηματική επένδυση. Υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα, η οποία θα είναι μεν έντονη αλλά σίγουρα πολύ καλύτερη από αυτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτή η εβδομάδα σάς βρίσκει απασχολημένους με προβλήματα που αφορούν στην άμεση οικογένεια ή στο σπίτι, γεγονός που σας κάνει να ξεσπάτε, αρκετά εύκολα η αλήθεια είναι, τα νεύρα σας στο/στη σύντροφό σας. Η επιθετικότητά σας αυτή, ευτυχώς, θα γίνει γρήγορα αντιληπτή από εσάς και θα σας οδηγήσει τόσο σε μία αυτοαξιολόγηση, όσο και σε μία εκ βαθέων συζήτηση με το ταίρι σας. Η ισχυρή σας αντίληψη θα σας βοηθήσει να εξηγήσετε τους λόγους για τους οποίους η συμπεριφορά σας μπορεί να ξέφυγε από τα επιτρεπόμενα  όρια, κάτι που θα ικανοποιήσει το ταίρι σας. Θα αποφασίσετε από κοινού να προσπαθήσετε και οι δύο για το καλό της σχέσης σας, θέτοντας νέες, πιο σταθερές βάσεις και από τις 20 του μήνα και μετά θα αρχίσετε να δρέπετε τους καρπούς αυτής της προσπάθειας, ξοδεύοντας χρήματα για δώρα, διασκεδάσεις και κοινές δραστηριότητες που θα ενισχύσουν το δεσμό σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου απολαμβάνετε την ελευθερία σας και ανακαλύπτετε ξανά τον εαυτό σας σε συνάρτηση μόνο με εσάς, χωρίς τις επιρροές του/της εκάστοτε συντρόφου. Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται να μπει στην εικόνα ένα νέο άτομο (ή όχι και τόσο νέο, μιας και μπορεί να γνωρίζεστε ήδη). Το πώς και αν θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο είναι στη δική σας ευχέρεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καθημερινότητά σας, τόσο όσον αφορά στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά, επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό εσάς και το ταίρι σας, αποσταθεροποιώντας τα πάντα και δημιουργώντας σας μία αίσθηση ασφυξίας μέσα στη σχέση. Η ενστικτώδης αντίδρασή σας είναι κατά βάση αντανακλαστική, καθώς νιώθετε πως ο/η σύντροφός σας σας «κλέβει» ζωτικό χώρο, γεγονός που μπορεί να σας κάνει να αναζητήσετε οριστικές λύσεις. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις βασιζόμενοι μόνο στην πίεση που νιώθετε, και η οποία στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με το ταίρι σας, αλλά αντ’ αυτού, εστιάστε προσοχή σας στη δουλειά σας, ώστε να διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια δημιουργικά σε έναν τομέα που αυτή την εβδομάδα ευνοείται ιδιαίτερα. Όσοι/όσες δεν έχετε σχέση, βρίσκεστε σε τέτοια εγρήγορση για τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας που σας είναι σχεδόν αδιανόητο το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, πόσο μάλλον σχέσης. Έχετε, μάλιστα, φροντίσει να γνωστοποιήσετε στο περιβάλλον σας, όχι ιδιαίτερα ευγενικά θα πρέπει να ομολογήσετε, αυτή σας την επιθυμία να μην επενδύσετε στον αισθηματικό τομέα στην παρούσα φάση. Οι φίλοι σας, οι οποίοι προσπαθούν να σας γνωρίσουν ανθρώπους με την προοπτική να κάνετε ένα βήμα παραπέρα στα ερωτικά σας, αντιμετωπίζουν τη μήνη σας. Στο πίσω μέρος του μυαλού σας, βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο αλλά όχι πριν νιώσετε εσείς έτοιμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι γνωστό ότι οι δικοί μας άνθρωποι, τους οποίους αγαπάμε και μας είναι οικείοι, γίνονται συχνά αναίτια αποδέκτες του θυμού και της πίεσής μας. Αυτήν την εβδομάδα, εξαιτίας ενός οικονομικού θέματος που ενδέχεται να προκύψει, το ταίρι σας εισπράττει αυτή σας τη συμπεριφορά αλλά η διάρκειά της θα είναι εξαιρετικά σύντομη και θα πρυτανεύσει η λογική, αναγκάζοντάς σας να ασκήσετε κριτική στο πώς χειρίζεστε τα πράγματα. Απόρροια αυτής της διαδικασίας είναι ο εκ νέου ορισμός των επιθυμιών και των αναγκών σας, γεγονός που θα σας κάνει να προσπαθήσετε να επανορθώσετε απέναντι στο/στη σύντροφό σας αλλά και να επιχειρήσετε να φροντίσετε και οι δύο για το μέλλον της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, εξαιτίας ενός οικονομικού ζητήματος, που όπως είπαμε παραπάνω θα σας απασχολήσει σημαντικά,  δίνετε προς τα έξω την εικόνα του αδιάφορου και του απρόσιτου, κάτι που δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, καθώς όπως όλοι γνωρίζουν ένας οικονομικά ανασφαλής Αιγόκερως είναι ένας γενικά ανασφαλής Αιγόκερως που δε νοιάζεται για τίποτα άλλο πέρα από την υλική του εξασφάλιση. Αν υπάρχει στη ζωή σας, έστω και σαν ιδέα, κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, το προσεγγίζετε λογικά. Η εξέλιξη είναι στο χέρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το προηγούμενο διάστημα κρατούσατε μυστικά από το ταίρι σας, σχετικά με κάποια προβλήματα που αφορούσαν στην άμεση οικογένειά σας. Ακόμα και αν η βασική σας πρόθεση ήταν να μην τον/τη βαρύνετε, σας δημιουργήθηκε μια «διπλή λειτουργία», κατά την οποία φαινόσασταν πιο αποστασιοποιημένοι στο/στη σύντροφό σας. Βέβαια, με την επίλυση του ζητήματος, νιώσατε ή θα νιώσετε ότι μπορείτε πλέον να του/της ανοιχτείτε, γεγονός που μπορεί να επιφέρει δύο αποτελέσματα: είτε να σας φέρει πιο κοντά, εξασφαλίζοντας την καλή σας διάθεση, είτε να προκαλέσει το θυμό του/της συντρόφου σας, καλώντας να βρείτε έξυπνους και διπλωματικούς τρόπους ώστε να τον/την εξευμενίσετε. Όσον αφορά στους αδέσμευτους του ζωδίου, θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για εσάς. Το πρόσωπο αυτό, που μέχρι πρότινος έκανε πολύ δειλές κινήσεις προς το μέρος σας, τις οποίες εσείς βρίσκατε από αδιάφορες έως βαρετές, ίσως να εντείνει μέσα στην εβδομάδα την προσπάθειά του, ωστόσο, είστε τόσο απασχολημένοι με τα ζητήματα της καθημερινότητάς σας (δουλειά, οικονομικά, οικογένεια), που ακόμα και να το προσέξετε, δεν προβλέπεται να υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη. Εκτός και αν αποφασίσετε εσείς να υπάρξει. Υδροχόοι είστε, άλλωστε. Πότε η βεβαιότητα υπήρξε χαρακτηριστικό σας γνώρισμα;

ΙΧΘΥΕΣ: Η σχέση σας ενδέχεται να περνάει από διάφορες δύσκολες φάσεις με αποτέλεσμα να σας κάνει να νιώθετε ότι έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε και τελικά να μην κάνετε τίποτα. Παρ’ όλα αυτά, αφού έχετε καλούς φίλους στο πλάι σας, μη φοβάστε για τίποτα. Είναι εκεί για να σας σταθούν, να σας συμβουλεύσουν και να σας προσφέρουν μία χείρα βοηθείας. Πιο συγκεκριμένα, θα σας καθοδηγήσουν προς την κατεύθυνση της επίλυσης των όποιων ζητημάτων υπάρχουν με το ταίρι σας, μέσω της σοβαρής και ψύχραιμης συζήτησης. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα διαπιστώσετε όχι μόνο ότι οι φίλοι σας είχαν δίκιο αλλά και πως αυτό μεταφράζεται έμπρακτα σε μία ευχάριστη ανατροπή που αφορά στον αισθηματικό σας τομέα. Για τους ελεύθερους του ζωδίου, είναι γεγονός ότι βιώνετε μια αρκετά έντονη καθημερινότητα, με γρήγορους ρυθμούς η οποία δε σας επιτρέπει όχι να προχωρήσετε, ούτε καν να σκεφτείτε μια νέα γνωριμία. Παρ’ όλα αυτά, οι ανατροπές παντός είδους είναι πάντα στο πρόγραμμα, έτσι γύρω στις 20 του μήνα θα κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο με το οποίο θα διαπιστώσετε μια αμοιβαία έλξη. Η χημεία μεταξύ σας θα είναι αρκετά καλή, ωστόσο προς το παρόν δεν προβλέπεται να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο.