ΚΡΙΟΣ :   ΤΟ ΑΡΜΑ

Εσείς μέσα στην νέα εβδομάδα, θα πρέπει να  ξεκαθαρίσετε,  σε φίλους, συνεργάτες αλλά και τον σύντροφο σας, όλα αυτά τα προγράμματα που έχετε για το Καλοκαίρι.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Έχετε πια καταφέρει και έχετε νικήσει την θλίψη, που σας άφησε αυτός ο τόσο δύσκολος χωρισμός, από τον σύντροφο σας. Ο Μάιος θα συνεχιστεί με νέες εμπειρίες.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δεν θα δωρίσετε άλλα συναισθήματα, σε άτομα και τις όποιες απαιτήσεις τους. Υπάρχουν πια από την δική σας την μεριά ανάγκες προς κάλυψη.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Ακούγονται πολλά για τον σύντροφο σας και το ιδιαίτερο παρελθόν του. Εσείς ξέρετε μόνο τι πραγματικά συμβαίνει, άρα αγνοείστε τις φωνές και συνεχίστε την ζωή σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Κρατηθείτε μακριά, από έκρυθμες καταστάσεις που δεν σας αφορούν άμεσα σε εργασία και φιλίες.  Οι μέρες ζητούν από την δική σας την πλευρά υπομονή και διπλωματία.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Τα δεδομένα αλλάζουν από τα μέσα του μήνα, και σας κάνουν να δείτε πια τι και ποιος μπορεί να μείνει τελικά δίπλα σας. Σίγουρα κάποιοι θα επιλέξουν και τον δρόμο του χωρισμού.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Οι συμπεριφορές οι δύσκολες και οι ακατανόητες από την μεριά του ανθρώπου σας, έχουν πια περιοριστεί και το καλό είναι, ότι έχει έρθει και συναισθηματικά πιο κοντά σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Η περίοδος μέχρι και να λήξει ο Μάιος, έχει για εσάς πολλές πρακτικές εκπλήξεις.  Αυτό σημαίνει ανέλπιστο χρήμα, από παλιές σας υποθέσεις, και το ταίρι σας, ακόμη πιο κοντά σας συναισθηματικά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ο σύντροφος σας, έχει καταλάβει κάποια διαφοροποίηση στην συμπεριφορά σας. Σας έρχονται ερωτήματα, που θα πρέπει αυτήν την φορά να απαντήσετε με ειλικρίνεια.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Το χρήμα που θα έρθει στα χέρια σας, θα δώσει μια εκπληκτική ανανέωση μέσα στην σχέση – γάμο σας. Σίγουρα και μια εκδρομή θα σας βοηθούσε επίσης.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΟΧΤΩ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Μάλλον θα πρέπει να ενημερωθείτε πιο αναλυτικά από τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά τα ζητήματα που καλείται ο ίδιος να επιλύσει μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες, στην εργασία του.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Περιμένετε μια πιο δεσμευτική πρόταση από τον άνθρωπο σας, που άλλωστε σας το έχει υποσχεθεί. Το 3ο δεκαήμερο του μήνα, σίγουρα θα σας εκπλήξει.

Ερωτική Τύχη: 10/10