Κριός : Δεν μιλάτε και πολύ αυτό το διάστημα και μάλλον έχετε ανησυχήσει τον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός τις δικές του ανασφάλειες, από τα οικονομικά του δεδομένα.

Ταύρος : Έχουν ευτυχώς αλλάξει τα πράματα μέσα στην καθημερινότητα σας, και τώρα πιο εύκολα και γρήγορα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις καταστάσεις εκεί που χρειάζεται.

Δίδυμοι : Έχετε κάνει μια σειρά από περίπλοκες σκέψεις, γύρω από μια παλιά σας σχέση, και αν τελικά θα έπρεπε να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία…ή απλά να το ξεχάσετε.

Καρκίνος : Μπορεί να είστε μόνοι ερωτικά, αλλά έχετε αυτόν τον μήνα τόσα πολλά να κάνετε που σίγουρα οι μέρες σας θα είναι γεμάτες. Κάποια ταξίδια θα προκύψουν λόγω εργασίας.

Λέων : Είσαστε το πιο τυχερό ζώδιο της εποχής, που θα καταφέρει να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τα οικονομικά και τα αισθηματικά του πλάνα.

Παρθένος : Είσαστε περίεργοι για να μάθετε και να λύσετε όλες τις πιθανές σας απορίες, γύρω από τον πρώην σας, που δεν είναι κοντά σας αλλά ρωτάει τους κοινούς σας φίλους, για εσάς.

Ζυγός : Υπάρχουν κάποια όχι και τόσο καλοπροαίρετα άτομα στον κύκλο σας, που μάλλον ζηλεύουν έντονα την αισθηματική σας σχέση. Καλύτερα για αυτό το θέμα, να μην μιλάτε πια.

Σκορπιός : Ο στόχος σας είναι πολύ συγκεκριμένος. Θέλετε μέσα σε αυτόν τον μήνα, να ανεβάσετε τα έσοδα σας, και να κάνετε και τις κινήσεις σας για την ερωτική σας σχέση.

Τοξότης : Δεν υπάρχει άμεσος λόγος για να ανησυχείτε για τον δεσμό σας. Μπορεί να έχουν συμβεί κάποιες συνεχόμενες εντάσεις με τον άνθρωπο σας, αλλά είναι περαστικές.

Αιγόκερως : Οι έρωτες και τα χρήματα, έχουν τελικά άμεση σχέση. Και εσείς το ξέρετε, ότι αν δεν πατάτε καλά στην οικονομική σας ζωή, δεν λειτουργείτε και σαν εραστές.

Υδροχόος : Είσαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Η άκρως απαιτητική εργασία σας, πιθανόν και να σας στείλει κάποιο μεγάλο ταξίδι. Μιλήστε και με τον άνθρωπο σας.

Ιχθείς : Οδηγείστε με μαθηματική ακρίβεια, στην επανασύνδεση. Μόνο αυτήν την φορά, μην μιλήσετε για τα παλιά. Απλά πείτε στον άνθρωπο σας τι θέλετε για το μέλλον σας.