ΚΡΙΟΣ :  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Είστε γρήγοροι στις αποφάσεις σας, και αυτό πιθανόν και να έχει κάνει τον εργασιακό σας κύκλο, να σας θαυμάζει όλο και πιο πολύ, αλλά και να σας ανοίγει ακόμη περισσότερες πόρτες.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Θα πρέπει μέσα στον υπόλοιπο Μάιο, να κάνετε ένα ταξίδι, για να συναντηθείτε με το άτομο που αγαπάτε. Έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα και πρέπει να επιλυθούν.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Έχετε αποφασίσει, και  μετά από πολλή ώριμη σκέψη, να δώσετε ένα τέλος σε αυτήν την αισθηματική σχέση, που πια έχει φτάσει σε ένα σημείο, που δεν δίνει χαρά σε κανέναν.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Υπάρχουν θέματα, μέσα στην οικογένεια σας που χρειάζονται την προσοχή και την παρουσία σας. Οι έρωτες και οι φιλίες, ας μπουν σε δεύτερη σας προτεραιότητα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μην δώσετε λαβές για σχολιασμό μέσα στην φιλική σας παρέα, καθώς ήδη όλοι έχουν καταλάβει ότι σας συμβαίνει. Είναι απλά καταφανέστατο στα μελαγχολικά σας μάτια.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Τίποτα δεν μπορεί να σας κάνει να χάσετε, την καλή σας διάθεση και να απολαύσετε αυτήν την καλή εποχή. Σίγουρα και τα οικονομικά σας, που έχουν άνοδο παίζουν και αυτά τον ρόλο τους.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Η συμμετοχή του πρώην σας, στις παρούσες δράσεις και παρέες σας υποδηλώνει την πρόθεση του, για να μιλήσετε πιο σοβαρά ίσως και για μια επανασύνδεση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Με την Νέα Σελήνη, στις 15/05 πάνω στον άξονα σας εσείς θα έχετε πολλές και τυχερές γνωριμίες, ίσως και με ερωτικό περιεχόμενο. Προσοχή στις ανταποκρίσεις σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, με τις οικονομικές σας συναλλαγές με άτομα φιλικά ή της οικογενείας σας. Οι παρεξηγήσεις είναι πιθανόν και να χαλάσουν σχέσεις ετών.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Φιλόδοξες οι τάσεις που υπάρχουν στο μυαλό του ανθρώπου σας,  που ακουμπούν και την σχέση σας, που τόσο πολύ θέλει μέσα στο Καλοκαίρι να την κάνει γάμο – συγκατοίκηση.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είσαστε πλέον ελεύθεροι, από τις παρελθούσες σχέσεις – καταστάσεις. Αυτήν την εποχή, μπορείτε να δράσετε πιο επιτυχημένα σε εργασία και προσωπική επιμόρφωση.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Προσπαθήστε να μειώσετε την παρουσία σας, σε μέρη που ξέρετε ότι πιθανόν και να συναντηθείτε με κάποιον πρώην σας, που χωρίσατε ιδιαίτερα άσχημα.

Ερωτική Τύχη: 10/10