Σελήνη τετράγωνο Πλούτωνας (04:54)

Το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να σας καταλαμβάνουν συναισθήματα θυμού. Μια οργισμένη αντίδραση, είναι ικανή να προκαλέσει σοβαρές, και σε ακραίες περιπτώσεις, βίαιες προστριβές. Με τη διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σας και με την υποχωρητικότητα μπορείτε, εάν φυσικά το επιθυμείτε να μετριάσετε τις εντάσεις.

Σελήνη εξάγωνο Αφροδίτη (07:00)

Οι κυβερνώσες όψεις της ημέρας, αποδυναμώνουν πλήρως το εξάγωνο Σελήνης-Αφροδίτης. Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ως παγίδα από τις υπόλοιπες σοβαρές και πολύ δύσκολες όψεις. Εάν νιώσετε ευθυμία και διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές, να ξέρετε πως αυτή η αίσθηση είναι προσωρινή και άμεσα αναστρέψιμη.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 8:00 έως τις 17:30

Η μέρα είναι δύσκολη, και για αυτόν ακριβώς το λόγο θα ήταν καλό να μην παρασυρθείτε σε άσκοπες κοινωνικότητες, να μην εμπλακείτε σε διαπληκτισμούς, να οδηγείτε προσεκτικά και να μιλάτε στους ανθρώπους γύρω σας με ηρεμία.

Σελήνη τετράγωνο Άρης (18:30)

Αυτή η όψη, αν και μικρής διάρκειας ενδέχεται να προκαλέσει ισχυρές αντιδράσεις που θα χαρακτηρίζονται από θυμό. Συνήθως, και υπό την επήρεια αυτής, οδηγείστε σε βιαστικές έως και παράτολμες ενέργειες. Μείνετε ψύχραιμοι και μην απελευθερώνετε τον εκνευρισμό σας, καθώς η Σελήνη ενεργοποιεί και ενισχύει το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, μεγιστοποιώντας τις συνέπειες του.

Σελήνη σύνοδος Ουρανός (20:04)

Ενεργείτε παρορμητικά και βιαστικά σε οποιαδήποτε συγκυρία. Ο εκνευρισμός σας είναι ισχυρός και η ανυπακοή σας έντονη, γεγονός που σας δημιουργεί μια ενστικτώδη έκρηξη, η οποία όμως δε θα είναι ούτε παροδική, ούτε ακίνδυνη. Γι’ αυτό θα ήταν φρόνιμο, να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο σας και να κρύψετε τον θυμό σας, τουλάχιστον για σήμερα.

Σελήνη σύνοδος Ερμής (20:57)

Η Σελήνη που αντιπροσωπεύει τη ψυχή, συναντά τον Ερμή που αντιπροσωπεύει το μυαλό, έτσι είναι πιθανό, κατά τη διάρκεια αυτού του δίωρου, να παρατηρήσετε ότι η σκέψη σας και τα συναισθήματα σας είναι συγκεχυμένα. Σε κάθε περίπτωση, η επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας γίνεται ηπιότερη, αλλά δεδομένης της πνευματική σας σύγχυσης είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις ή τις σοβαρές συζητήσεις.

Ερμής σύνοδος Ουρανός

Η ισχυρή πνευματική διέγερση, που χαρακτηρίζει αυτή την όψη, προκαλεί μη δημιουργική υπερένταση. Σήμα κατατεθέν του Ερμή-Ουρανού είναι τα ξαφνικά γεγονότα που συμβαίνουν για να ανατρέψουν την ισχύουσα ατμόσφαιρα, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Ξαφνικές αποκαλύψεις, απρόοπτες συναντήσεις ή ανέλπιστες επικοινωνίες που πραγματοποιούνται κάτω από απίθανες συνθήκες, σας εκπλήσσουν ανεξάρτητα από το αν το περιεχόμενο τους είναι ενθαρρυντικό ή απογοητευτικό.

Άρης τετράγωνο Ουρανός

Η ανησυχία και η υπερένταση που νιώθετε σήμερα σας ωθεί να δραστηριοποιηθείτε με κάθε τρόπο, προκειμένου να εκτονώσετε αυτή την ενέργεια. Αν έχετε προγραμματίσει κάτι για σήμερα κάντε το, όμως αποφύγετε τη προκλητική συμπεριφορά, γιατί δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε σκληρές αντιπαραθέσεις. Ωστόσο, αν δεν είχατε οργανώσει κάτι, μην το κάνετε μόνο και μόνο για να ξεθυμάνετε, γιατί εξαιτίας του εκνευρισμού που νιώθετε, ίσως να αναμειχθείτε σε συγκρούσεις, που μπορούν εύκολα να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο. Μην οδηγείτε νευρικά, μην υποπίπτετε σε παραβάσεις και μην εκφράζεστε με απρέπεια. Ψυχραιμία.