Κριός : Τα συναισθήματα σε αυτήν την σχέση, σίγουρα έχουν μπερδευτεί. Τώρα που προχωράει ο Ερμής στον Ταύρο, όλα θα γίνουν πιο βατά μέσα στα ζευγάρια.

Ταύρος : Μη προβείτε σε κάποια υπόσχεση στον άνθρωπο σας, και μέχρι το τέλος του μήνα. Τα άστρα, σας δίνουν την εύνοια τους μόνο γύρω από τον εργασιακό σας τομέα.

Δίδυμοι : Μην πέσετε και πάλι στα ίδια λάθη. Υπάρχουν ακόμη μέσα σας σημάδια της ερωτικής απογοήτευσης. Φροντίστε την επόμενη φορά να είστε πιο συνετοί, στις επιλογές σας.

Καρκίνος : Αναζητάτε φίλους και νέες εμπειρίες, όχι άλλον έρωτα. Για αυτό θα σας βοηθήσει και κάποιο καινούργιο χόμπι ή μια νέα εργασία, που έτσι και αλλιώς χρειάζεστε.

Λέων : Τα ζευγάρια που έχουν τακτοποιήσει όλες τις πιο παλιές τους υποθέσεις, μέσα στον Ιούνιο, θα έχουν την ευχέρεια να κάνουν και πιο επίσημα πλέον βήματα.

Παρθένος : Οι δρόμοι του παρελθόντος ακόμη είναι ανοιχτοί, για κάποια παλιά σας αγάπη. Αυτό θα σας φέρει μέσα στο επόμενο 10ήμερο και επισκέψεις, χωρίς να το περιμένετε.

Ζυγός : Οι σκέψεις που διασταυρώνουν το μυαλό σας, είναι γύρω από οικονομικά – νομικά – περιουσιακά ζητήματα και πως θα μπορέσετε όσο πιο γρήγορα να τα λύσετε.

Σκορπιός :Μια εκδρομή ή ένα πιο μακρινό ταξίδι θα κάνετε μέσα στον Μάιο, που θα σας βοηθήσει και στο να ξεφύγετε από την πεζή και επαναλαμβανόμενη σας καθημερινότητα.

Τοξότης : Οι συμπεριφορές του συντρόφου σας, κάτι κρύβουν. Μπορείτε να ψάξετε διακριτικά, αλλά επίσης και ευθέως, να του θέσετε όλα τα ερωτήματα που σας απασχολούν.

Αιγόκερως : Δεν είστε εσείς τα ζώδια, που είστε εξαρτημένοι, από σχέσεις και παθιασμένα συναισθήματα, μέσα από καταστάσεις που ήδη τρέχουν, θα δείτε τα πάντα πιο ψύχραιμα.

Υδροχόος : Όλα έχουν το σωστό τους χρονικό σημείο. Τώρα είναι μια καλή εποχή, που μπορείτε να εστιάσετε μέσα σε εργασία και οικονομική σταθερότητα.

Ιχθείς :Η φαντασία και η δημιουργικότητα σας, έχουν απογειωθεί και ίσως και να πρέπει να τα μετατρέψετε σε πράξη, μέσα στην εργασία σας και την σχέση σας.