Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Οι οικονομικές σας συναλλαγές, έχουν κέρδος και αυτό είναι και μια μόνιμη πια κατάσταση που σας ανοίγει και νέους δρόμους, για να διορθώσετε και την αισθηματική σας ζωή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Ούτε μια στις εκατό, δεν θα γυρίσετε πίσω σε κάποιον παλιό σας έρωτα, που μόνο σας απογοήτευσε. Μπορεί να έχετε νέα του, αλλά καλύτερα να μην δώσετε δικαίωμα για συζήτηση καν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Τα λόγια και η φροντίδα που σας έρχεται από τον άνθρωπο σας, είναι ένας δείκτης που θα φέρει στους περισσότερους τους ζωδίου σας, γάμους και οικογένεια μέσα στην καλοκαιρινή σεζόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Έχετε την τάση να μένετε και να προσπαθείτε να σώσετε σχέσεις και συνεργασίες. Ωστόσο, στον ίδιο σας τον εαυτό, βάλτε και ένα όριο χρόνου οριστικό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Θα λάβετε προσκλήσεις από τον φιλικό σας κύκλο, για ταξίδια και άλλους τρόπους ψυχαγωγίας. Αποχωριστείτε την θλίψη και απολαύστε την θετική για το ζώδιο σας εποχή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Σας απασχολεί έντονα κάποιο οικονομικό – επαγγελματικό σας θέμα. Δώστε την πλήρη σας προσοχή και μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, θα το έχετε ξεπεράσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Τόνωση απρόσμενη θα έρθει στον προϋπολογισμό σας, που θα σας κάνει να πάρετε μόνιμες ανάσες, από όλα αυτά τα δύσκολα προβλήματα, που σας είχαν περικυκλώσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ειδήσεις, που πέφτουν πάνω σας για την ζωή την τωρινή κάποιου πρώην σας. Σίγουρα δεν σας αφορά και μην δεχτείτε να γίνεστε αποδέκτης αυτών πια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Οικογενειακές και οικονομικές υποχρεώσεις του ανθρώπου σας, έχουν γίνει μόνιμο βάρος – εμπόδιο στην ζωή σας, και αυτό είναι κάτι που μέσα στον τρέχοντα μήνα, πρέπει να το συζητήσετε μαζί του.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Η άποψη των γνωστών σας και αυτών που σας αγαπούν, δεν είναι και η καλύτερη για την τωρινή σας ερωτική επιλογή. Ρωτήστε τους ευθέως, να σας που τους λόγους τους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις και παρασκήνιο μέσα στην εργασία σας, που μόνο θα ακούσετε. Μην κάνετε κάτι περισσότερο, και σίγουρα μην εμπλακείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Οι περισσότεροι από το ζώδιο σας, έχουν σχέση και πιθανόν μέσα στον μήνα των Διδύμων -21/05 να δεχτούν και επίσημες πλέον προτάσεις γάμου – συμβίωσης.