Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος με νταλίκα που σημειώθηκε στις 5:40 το πρωί της Τετάρτης στη λεωφόρο Κηφισού.

Μία νταλίκα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε δύο αυτοκίνητα, τραυματίζοντας θανάσιμα δύο ανθρώπους.

Πρόκειται για δύο άνδρες οι οποίοι ανασύρθηκαν από το ένα όχημα και όπως έγινε γνωστό εξέπνευσαν λίγο μετά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο «Αττικόν». Διασωληνωμένη βρίσκεται μία γυναίκα που επίσης τραυματίστηκε σοβαρά στο δυστύχημα.

Το τροχαίο συνέβη στο ρεύμα καθόδου του Κηφισού προς Πειραιά, κοντά στα ΚΤΕΛ.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, σύμφωνα με μαρτυρίες καθώς η νταλίκα ισοπέδωσε τη διαχωριστική νησίδα και βρέθηκε κάθετα στο αντίθετο ρεύμα προκαλώντας σφοδρότατη σύγκρουση.

Χρειάστηκε να σπεύσει η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό.

Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σημειώνεται ότι, η νταλίκα ήταν κενή φορτίου.

Ο οδηγός σε κατάσταση μέθης;

Ο οδηγός της νταλίκας βγήκε από το φορτηγό σε κατάσταση σύγχυσης με αποτέλεσμα μάρτυρες να κάνουν λόγο για ενδεχόμενη κατανάλωση αλκοόλ κάτι το οποίο θα διαπιστωθεί κατά πόσο ισχύει από αιματολογικούς ελέγχους. Ο οδηγός έχει ήδη δώσει κατάθεση και κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής.

Γύρω στις 8 π.μ. δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες της Κηφισού, που είχαν κλείσει λόγω του δυστυχήματος με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων.

Σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση.

Βίντεο – ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις επόμενες ώρες επιβεβαίωσε την εκτός ελέγχου πορεία της νταλίκας για την οποία έκαναν λόγο νωρίτερα οι αυτόπτες μάρτυρες.