Οι στιγμές είναι ιδιαίτερες και με έναν Ουρανό να ξεβολεύεται, από το πυρ του Κριού και να περνάει στον Ταύρο. Ήδη οι επιρροές είναι αισθητές σε όλα τα ζώδια.

Στα καλά είναι η αφύπνιση κάποιων, που θα τους βοηθήσει να βρουν απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που τους βαραίνουν.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα γίνουν το ερωτικό επίκεντρο για νέους έρωτες με διάρκεια. Οι Κριοί, αποζητούν καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα τους κάνουν να σταθεροποιήσουν τα οικονομικά τους. Οι Ζυγοί έχουν την οικογένεια τους, να τους ζητά όλο και περισσότερα. Οι Καρκίνοι, είναι σε μια ευχάριστη διάθεση μιας και ο άνθρωπος που αγαπούν είναι κοντά τους πια. Οι Αιγόκεροι, θα δώσουν μια ακόμη – τελευταία ευκαιρία για επανένωση στον πρώην τους.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορούν να περιμένουν την λύση κάποιων θεμάτων τους, ακόμη και για όλον τον Μάιο. Οι Δίδυμοι έχουν χάσει πολλά από την προσωπική τους ζωή, λόγω υπερβολικής εργασίας. Οι Τοξότες, θα κάνουν ένα ταξίδι εξπρες για να ανταμώσουν ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Οι Παρθένοι έχουν σαν επόμενο τους σχέδιο – στάδιο, να αποκαταστήσουν την φήμη τους, στον κύκλο τους. Οι Ιχθείς, τρέφουν ακόμη ερωτικά συναισθήματα για έναν πρώην σύντροφο τους.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχουν κάνει ένα μεγάλο αγώνα για να διατηρήσουν την σχέση – γάμο τους, σε καλά επίπεδα. Οι Υδροχόοι θα επιδιώξουν μια έμμεση επανασύνδεση, όπου και θα την πετύχουν. Οι Λέοντες δηλώνουν μόνοι και διαθέσιμοι για έναν νέο έρωτα. Οι Ταύροι ξέρουν ότι αρέσουν και το απολαμβάνουν. Οι Σκορπιοί, θα βγουν από αισθηματικές καταστάσεις που δεν τους αρέσουν πλέον.