Κριός : Μην δείχνετε τις αισθηματικές σας αδυναμίες, ή μην αποκαλύπτεται τα παλιά σας ερωτικά δρώμενα σε άτομα που ακόμη δεν ξέρετε τι ρόλο, θα παίξουν στην ζωή σας.

Ταύρος : Η δυναμική σας προσωπικότητα, έχει δυσκολέψει ήδη κάποιον που θέλει να σας πλησιάσει. Υπάρχει ένας έρωτας γύρω σας, που ψάχνει την είσοδο στην καρδιά σας.

Δίδυμοι : Ξέρετε ότι έχετε πονέσει το άτομο που σας αγαπάει, για ακόμη μια φορά. Μην το επαναλάβετε, δεν υπάρχει λόγος, το μάθημα του το έχει πάρει.

Καρκίνος : Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που έχετε με κάποιον πρώην ερωτικό σας σύντροφο, που θα είναι και οι αφορμές πιθανόν, για να επανενωθείτε.

Λέων : Οι αρχές και οι ηθικές σας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Ξέρετε ποιοι είστε και τι θέλετε. Αυτό όποιος θέλει να είναι μαζί σας, θα πρέπει και να το σεβαστεί.

Παρθένος : Κάποια πλάνα του θέλει να σας ανακοινώσει ο σύντροφο σας. Μέσα στο Καλοκαίρι που πλησιάζει θα υπάρξουν πολλές αλλαγές μέσα στον δεσμό σας.

Ζυγός : Κάτι έχει πιάσει το αυτί σας, για κάποιον που κυκλοφορεί στην φιλική σας παρέα. Μάλλον κάπου έχει πει- εξομολογηθεί ότι τον ενδιαφέρεται ερωτικά.

Σκορπιός : Είναι πρωτεύον για εσάς και ειδικά αυτήν την δύσκολη εποχή, να ισορροπήσετε την οικονομική – επαγγελματική σας ζωή, και μετά να ξεκινήσετε μια σχέση.

Τοξότης : Τα αισθήματα σας, δεν είναι τόσο πια έντονα για να κρατήσουν τον παρόντα δεσμό. Έχουν γίνει πολλά τις τελευταίες ημέρες, και θέλετε να σκεφτείτε.

Αιγόκερως : Όλα έχουν την αξία τους, μέσα σε μια ερωτική σχέση. Ακόμη και οι δύσκολες σας στιγμές με τον άνθρωπο σας, σας έχουν κάνει πολύ πιο σοφούς.

Υδροχόος : Υπάρχουν μέσα στην παροντική ζωή του ταιριού σας πολλά προβλήματα, που δεν του ανοίγουν ακόμη τους δρόμους για να είστε μόνιμα μαζί.

Ιχθείς : Όλα τα αστρολογικά μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, είναι υπέρ σας, για να μπορέσετε να ξεμπλέξετε από ιστορίες, που έχουν να κάνουν με το παρελθόν.