ΚΡΙΟΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Δεν θέλετε αυτήν τη εποχή στη ζωή σας, άλλα ερωτικά προβλήματα. Ήδη έχετε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, που όλα ήταν λάθος, και αυτό πρέπει να το ξεπεράσετε.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Μια γνωριμία που έχει έρθει από τον επαγγελματικό σας κύκλο, σας φλερτάρει διακριτικά. Αυτό που έχετε όμως καταλάβει, είναι ότι το κάνει και με άλλα πρόσωπα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι εξηγήσεις που ζητάτε, ακόμη δεν μπορούν να έρθουν. Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει έχει κάποιους ‘κόμπους΄,  με τις παλιές του καταστάσεις, που ακόμη δεν μπορεί να λύσει.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Μην επιτρέπετε σε ερωτικά φαντάσματα του παρελθόντος, να σας ανακατεύουν την καθημερινότητα. Εσείς είστε αυτοί, που πρέπει να βάλουν ένα τέρμα σε όλα αυτά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Με το πέρασμα του χρόνου, οι σχέσεις θα πρέπει να γίνονται όλο και πιο ώριμες. Στην δική σας την περίπτωση, ήδη αισθάνεστε ότι όλα έχουν χάσει την ένταση τους.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Δεν θέλετε αυτήν την εποχή να μπλέξετε με καταστάσεις αισθηματικές, από τα παλιά. Το έχετε προσπαθήσει και πάλι είχατε το ίδιο επώδυνο αποτέλεσμα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Απόλυτη σας προτεραιότητα είναι το αγαπημένο σας πρόσωπο και η εργασία σας. Όλα τα άλλα που σας πλησιάζουν, δεν είναι για εσάς και τις ανάγκες σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Όλα αυτά που σας έχει υποσχεθεί, τους τελευταίους μήνες ο άνθρωπος σας, θα αρχίσουν να παίρνουν και αληθινή υπόσταση, από τα τέλη του μήνα και μετά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Με το να μένετε μόνο απαθείς και ανενεργοί σε προτάσεις που σας κάνει ο άνθρωπος σας, το πιο πιθανόν είναι να τον διώξετε από κοντά σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Έχετε κάνει από τις αρχές του Μαΐου κάποιες σοβαρές συζητήσεις, με το ταίρι σας. Πιθανόν και να χρειαστεί να τις επαναλάβετε με περισσότερες λεπτομέρειες.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Πολλές οι υποχρεώσεις και οι εργασιακές ευθύνες που έχετε στην πλάτη σας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το τακτοποιήσετε άμεσα, και μετά να διορθώσετε και την σχέση σας.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Υπάρχουν πολλοί και καλοί φίλοι, που είναι στο πλάι σας. Είναι ένα δυνατό και μόνιμο στήριγμα που θα το έχετε όσο το χρειαστείτε.

Ερωτική Τύχη: 10/10