Επανασυνδέσεις – Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Δεν έχετε ακόμη καταλήξει στο μέσα σας, τι ζητάτε από τον καινούργιο έρωτα που έχει έρθει στην ζωή σας. Ίσως και ακόμη κάτι από τα παλιά, να σας περιορίζει.

Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ταύρος

Δεν έχετε χρόνο και διάθεση, για να πάτε και πάλι να χτυπήσετε την πόρτα αυτού που σας ενδιαφέρει. Ας κάνει και η άλλη πλευρά λοιπόν κάτι.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος..

Δίδυμοι

Πάθος ερωτικό θα σας βγάλει κάποια φιλική σας προσωπικότητα. Ήδη το έχετε καταλάβει, αλλά τώρα να έχετε και τις πρακτικές αποδείξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως..

Καρκίνος

Μην λέτε σε κανέναν τα μυστικά σας, και αυτό που έχει σημασία είναι να κάνετε αυτήν την εποχή ένα καλό και αληθινό ξεκαθάρισμα σε όλες τις σχέσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Λέων

Αν εσάς δεν σας αγαπούν πολύ, δεν λειτουργείτε ίσως και να αισθάνεστε ανασφαλείς. Μπορείτε να κάνετε κάτι σίγουρα για να το διορθώσετε αυτό.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Παρθένος

Υπάρχει μια αντιφατική ατμόσφαιρα μέσα στην σχέση σας, η οποία και σας έχει κουράσει πάρα πολύ. Το ιδανικό θα ήταν στο τώρα να μιλήσετε. Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός

Ο άνθρωπος σας έχει κάποια παλιά του θέματα, που πρέπει να λύσει πριν να σας δώσει το οκ, για να γίνετε εσείς οι δύο ένα κανονικό ζευγάρι.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Σκορπιός

Πολλές οι επιτυχίες που θα προκύψουν από τον εργασιακό σας τομέα, και που θα σας κάνουν να πατήσετε πολύ καλύτερα στα πόδια σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Τοξότης

Οι μέρες μέχρι και να έρθει το ζώδιο των Διδύμων θα έχουν συμβεί πολλά και ευχάριστα μέσα στην σχέση σας. Ίσως και μια πρόταση γάμου να σας προκύψει!
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Αιγόκερως

Έχετε ξεχάσει – διαγράψει τις άσχημες εμπειρίες από το παρελθόν και πρέπει τώρα να ανοίξετε την αγκαλιά σας, για όλα αυτά που σας έρχονται από το μέλλον.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή, δεν είναι αυτή που θέλετε. Αυτό είναι και κάτι που το λέει και ο άνθρωπος σας. Μιλήστε και βρείτε κάτι που θα σας ενώσει πολύ περισσότερο.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθείς

Αν έχετε κάποια προσωπική απορία, για το ιδιαίτερο παρελθόν του ανθρώπου σας, ρωτήστε τον και θα σας τα πει όλα. Δεν υπάρχει κάτι κρυφό.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης