Επανασυνδέσεις Και Αστρολογία Σχέσεων 05/05.

Κριός 

Μπορεί να πρέπει να μιλήσετε με κάποιον άλλον, έξω από την σχέση σας, και να πάρετε ακόμη κα μια γνώμη, για όλα αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν.Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ταύρος

Θέλετε λίγο ηρεμία, αυτόν τον καιρό για να επεξεργαστείτε αυτά που σας έχει συζητήσει ο άνθρωπος σας. Μια μεγάλη αλλαγή ζωής είναι μπροστά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Δίδυμοι

Κάποια θέματα αγοροπωλησίας, θα σας απασχολήσουν ευχάριστα και σε δεύτερο βαθμό, αυτό όλο θα σας διευκολύνει έτσι ώστε να διορθώσετε και την ερωτική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Καρκίνος

Είναι πια αναγκαίο να μιλήσετε στον άνθρωπο που αγαπάτε και να βρείτε μαζί μια λύση για την σχέση σας, που δεν έχει την επικοινωνία και την επαφή, που πρέπει.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Λέων

Κάποια ζητήματα από το παρελθόν του αγαπημένου σας, μένουν ακόμη άλυτα. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια νέα κουβέντα επ΄αυτού. Το ξέρει.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Παρθένος

Η λογική σας και τα συναισθήματα σας, έχουν χάσει τον δρόμο τους. Αυτό είναι κάτι που το έχει προκαλέσει αυτός ο νέος περίεργος έρωτας… που ζείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός

Πολλά τα καλά που θα σας έρθουν από την δεύτερη εβδομάδα που Μαΐου και που θα πρέπει να διαχειριστείτε μέσα από σύνεση και ωριμότητα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Σκορπιός

Η οικογενειακή σας ζωή, χρειάζεται περισσότερη αγάπη και παρουσία από την δική σας την πλευρά. Σίγουρα δουλεύετε πολύ, αλλά όλα θέλουν το μέτρο τους.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Τοξότης

Το θέμα της επανασύνδεσης έρχεται σαν κεραυνός, από τον πρώην σας και σας δίνει μια ανάσα, από όλη αυτήν την στεναχώρια που έχει περάσει και οι δύο.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Αιγόκερως

Οι πολυπόθητοι στόχοι σας, είναι ένα βήμα, πριν γίνουν πραγματικότητα. Αυτό είναι να γίνετε ζευγάρι με τον άνθρωπο που αγαπάτε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Υδροχόος

Μια μεγάλη αγάπη, περιμένετε να έρθει στον δρόμο σας, και να σας αλλάξει μια και για πάντα την καθημερινότητα σας. Αυτό μέσα στον μήνα Μάιο θα συμβεί.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθείς

Κάποιες ευχάριστες συζητήσεις με ανθρώπους του εργασιακού σας περιβάλλοντος, θα πυροδοτήσουν αφορμές για νέους έρωτες.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης.