Σε κοινή τους δήλωση ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο δικηγόρος του αντιδίκου Οδυσσέας Ιωσηφίδης δίνουν την δική τους απάντηση στα όσα έγραψε σήμερα η Athens Voice σχετικά με ακάλυπτες επιταγές και για κατασχέσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, δικηγόρος και δικαστικός επιμελητής προχώρησαν σε συντηρητική κατάσχεση στο σπίτι του κ. Λυκουρέζου στο Κολωνάκι για δυο ακάλυπτες επιταγές ύψους μαζί με τους τόκους 55.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που έχει και τα σχετικά έγγραφα της κατάσχεσης, στο σπίτι στο Κολωνάκι ο γνωστός δικηγόρος ήταν παρών και ενημέρωσε ότι το σπίτι αυτό ανήκει στην κόρη του και σε εκείνον ανήκουν μόνο τα έπιπλα. Αμέσως μετά ο δικηγόρος και δικαστικός επιμελητής πήγαν στο γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου όπου ξεκίνησαν την καταγραφή όλων των αντικειμένων και επίπλων που βρίσκονταν εκεί.

Tελικά το θέμα λύθηκε και εκδόθηκε κοινή ανακοίνωση των δυο πλευρών η οποία γράφει:

«Σχετικά με το reportage της Athens Voice για την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του Αλέξανδρου Λυκουρέζου από ανακληθείσες επιταγές, τούτο οφείλεται σε παρεξήγηση που προκλήθηκε από την ανάκληση των επιταγών εκ μέρους του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Κατόπιν εκατέρωθεν διευκρινίσεων που δόθηκαν μεταξύ του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και του δικηγόρου του αντιδίκου, Οδυσσέα Ιωσηφίδη, το θέμα θεωρείται λήξαν.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος Οδυσσέας Ιωσηφίδης»