Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας.

Κριός

Αν η απορία που έχετε, είναι για το αν πραγματικά το ταίρι σας, έχει βαθιά και αληθινά συναισθήματα για εσάς, φτάνει μόνο να τον ρωτήσετε.

Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ταύρος

Η ματιά σας είναι πάρα πολύ αυστηρή, και το συντροφικό σας ταίρι, ξέρει ότι δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια, για καθυστερήσεις και δικαιολογίες.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Δίδυμοι

Κάποιες στιγμές αποζητάτε την μοναξιά σας, για να μπορείτε να συγκεντρωθείτε στα δικά σας θέματα. Αυτό, εξηγήστε το και στον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Καρκίνος

Οι μέρες μέχρι και την νέα σελήνη του μήνα, έχουν πολλά καλά να φέρουν στον δρόμο σας και ειδικά σε εσάς, που περνάτε έναν δύσκολο χωρισμό.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Λέων

Δεν κάνετε αστεία με την αγάπη και τις σχέσεις. Αυτό το έχετε δηλώσει εξ αρχής στο άτομο που έχετε δίπλα σας, και σίγουρα το έχει καταλάβει.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Παρθένος

Το σκηνικό μέσα στην σχέση σας, πια είναι μια μαζί και δέκα χώρια. Αυτό σας έχει κουράσει, και μέσα σας σιωπηλά πρέπει να πάρετε μια τελική απόφαση.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός

Από έξω μια νέα προσωπικότητα μπορεί να δείχνει εξαιρετική. Αλλά επειδή την έχετε πατήσει πολλάκις, ρίξτε και μια πιο αναλυτική ματιά και στο μέσα!
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Σκορπιός

Το ερωτικό ενδιαφέρον σας, προς τον σύντροφο σας και η αγάπη που του έχετε δώσει, θα σας φέρουν μέσα στον μήνα, μια πρόταση δεσμευτική!
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Τοξότης

Το μυαλό σας δυστυχώς κάνει κύκλους χωρίς τέλος, σε παρελθόν και εκεί κλειδώνει. Σίγουρα, μόλις βρεθεί κάτι νέο που θα σας διαφέρει, αυτοί οι κύκλοι, θα παύσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Αιγόκερως

Η εύνοια του κυβερνήτη σας, θα δώσει λύσεις και πρακτικά αποτελέσματα σε ζευγάρια, που έχουν χωρίσει αλλά οι καρδιές τους είναι ακόμη ενωμένες.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Υδροχόος

Δεν χρειάζεται σε μια νέα γνωριμία να πείτε πολλά. Αφήστε την άλλη πλευρά, να ψάξει να βρει τα μυστικά σας και σε βάθος χρόνου να σας κερδίσει.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Ιχθείς

Είναι ένα άκρως ερωτικό διάστημα, για το ζώδιο σας, που μπορεί να έχει επιτυχίες σε έρωτες παλιούς και καινούργιους.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης