Τα μάτια του αστρολογικού κόσμου, είναι στραμμένα πάνω στο εν δυνάμει μεγάλο και σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο στις 15/05, της κίνησης του Ουρανού στον Ταύρο.

Μια νέα 7ετία που θα δώσει τις δυναμικές της, για αλλαγές σε όλα τα πεδία. Οι θετικές επιρροές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα πρέπει να κάνουν λίγη  υπομονή και μέχρι να πάρουν τις απαντήσεις που θέλουν, από τον άνθρωπο που αγαπούν. Οι Κριοί, αναμένουν μια οικονομική συμφωνία να ολοκληρωθεί. Οι Ζυγοί, θέλουν έναν καινούργιο έρωτα που θα τους ενισχύσει την καθημερινότητα. Οι Καρκίνοι θα τολμήσουν ένα ερωτικό πλησίασμα, σε μια νέα προσωπικότητα. Οι Αιγόκεροι, θέλουν να αλλάξουν κάποια πράματα μέσα στην σχέση τους.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορούν να δώσουν και άλλο ακόμη χρόνο σε μια αγάπη, για να εξελιχθεί. Οι Δίδυμοι, έχουν γίνει πια υπερβολικά αυστηροί με τον εαυτό τους. Οι Τοξότες ζητούν να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα από την εργασία τους. Οι Παρθένοι, έχουν σκοπό να φύγουν από επιπόλαιες σχέσεις, που δεν τους ικανοποιούν. Οι Ιχθείς, είναι ερωτευμένοι πολύ και δεν μπορούν να το κρύψουν.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ίσως και να θελήσουν να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια για να σώσουν την σχέση τους. Οι Υδροχόοι, έχουν φτιάξει την ζωή τους με έναν καινούργιο έρωτα και δεν θέλουν άλλες ενοχλήσεις. Οι Λέοντες ζητούν κάποιες άμεσες απαντήσεις, από το ταίρι τους. Οι Ταύροι, θέλουν να προλάβουν μέσα σε αυτόν τον μήνα, να κάνουν κάποιες αλλαγές. Οι Σκορπιοί, ξέρουν ότι αν δεν κάνουν κάποιο πρώτο βήμα για επανένωση, ή άλλη πλευρά δεν θα το τολμήσει.